Llamamiento de las peñas para el RCD Mallorca-Getafe CF

Poster del llamamiento de las Peñas Mallorquinistas

Aquest diumenge es juga un partit molt important a l’Iberostar Estadi. No només hi ha en joc els tres punts, si no que també ens jugam aconseguir la permanència virtual a Primera Divisió. Directiva, cos tècnic i jugadors estan fent feina perquè els tres punts no viatgin cap a Madrid i es quedin a casa. Ara només falta el teu suport que és molt important perquè l’equip vegi que té el recolzament de molta gent! Ara ens necessiten! Ja sabem que son dies de festes religioses, que son dies de menjar familiars, però el RCD Mallorca també et necessita al camp amb els teus crits d’ànims! No els fallis! Diumenge es juga un partit clau per la permanència. Si voleu seguir veient el Mallorca a Primera Divisió, heu d’assistir al camp i animar ben fort durant tot el partit!

El RCD Mallorca posa a la disposició dels socis-abonats 3000 entrades des de 3 euros per al partit davant el Getafe CF (diumenge 17:00h).

D’aquesta forma els abonats podran retirar fins a dues entrades per carnet a preu més que reduït, 3 euros per a fons, i sol alta i baixa, mentre que la tribuna descoberta i coberta valdrà 5 euros l’entrada, sempre per als socis.

Per als no socis els preus són els habituals i oscil·len entre 20 i 50 euros.

D’aquesta forma el RCD Mallorca vol que l’equip compti amb el màxim suport possible i tota la calor necessària des de la graderia per a una trobada importantíssima per seguir segellant la permanència. El Club valora a més que estem en plena Setmana Santa pel que vol facilitar al màxim que els socis puguin anar acompanyats al IBEROSTAR Estadi. Amb aquests preus cada soci podrà anar acompanyat de familiars o amics per a una cita FONAMENTAL.

Poster del llamamiento de las Peñas Mallorquinistas

En plena setmana de passió, el mallorquinisme ha de demostrar la seva PASSIÓ PEL RCD MALLORCA I LA PRIMERA DIVISIÓ.

Es tracta d’una oferta encara més agressiva que en l’últim partit a casa amb motiu de la visita del Sevilla FC, amb entrades per a socis a 5 i 10 euros.

Horari de venda d’entrades:

De dilluns a dimecres de 9:00h a 14:00h i de 16:30h a 18:30h en oficina d’atenció a l’abonat.

El dissabte de 10:00h a 14:00h i el diumenge de 10:00h a 14:00h i des de les 15:00h fins a les 17:45h a taquilla.

També si no podeu arribar fins a Palma, per els de la part forana, podeu posar-vos amb contacte amb qualsevol de les penyes mallorquinistes repartides per tota l’illa i aquestes us poden comanar les entrades via telèfon, fax o mail.

Penyesmallorquinistes.es

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.