Crónica Infantil 2ª Reg. (Gr.A): Alaró 5-2 Son Sardina

Victoria del Alaró ante el Son Sardina

Alineacions:

Alaró: Josep ( Biel ), Charlie, Salom ( Simonet ), Rosselló ( Juan Carlos ), Alex, Llorenç, Francesc Guardiola, Francesc Noguera, Juanchi ( Josep Toni ), Isern i Perelló ( Biel Salvador ).

Son Sardina: Casanovas ( Carles ), Buils, Sergi ( Víctor ), Roig, Pellicer ( Pau ), Xavier ( Martorell ), Francesc, Mascaró, Iraola, Cubero i Alzamora ( Anton )

Arbit: Ruben Guzman. Bona actuació, va amonestar amb targueta groga a nes visitant Alzamora.

Gols: 1 – 0 min. 1 Juanchi després d´una bona jugada de F. Guardiola per s´extrem esquerre. 2 – 0 min. 6 Marc Perelló. 3 – 0 min. 17 Francesc Guardiola. 4 – 0 min. 32 Llorenç de falta. 5 – 0 min. 67 Biel Salvador aprofita una centrada després d´una gran jugada de F. Guardiola per sa banda dreta.

Comentari:

Victòria molt còmoda sa que va conseguir l´Alaró davant un equip que va saltar a nes terreny de joc totalment desconcentrar i quan sen va donar que es partit havía començat ja perdía per 2-0.

S´equip visitant estava molt desanimat i sels veia amb molt poques ganes de jugar, per contra l´Alaró s´aprofitava de sa situació i no aturava d´atacar sa portería rival aconseguint abans des descans dos gols més, pero haguessin pogut esser un parell més. Sa segona part degut a s´amplia aventatge local i també a que el Son Sardina esteia més ben situat dins es terreny de joc, només es va poder veure un gol de l´Alaró, encara que va disfrutar de bastantes ocasions més per ampliar s´aventatge, però unes vegades es desencert dels davanters i unes altres es voler fer es gol i pasar-la a nes companys ho va impedir.