Cronica Preferente: Alaro 1-2 S’horta

El Alaro pierde con el S'horta

UD. ALARO: Nano, Guasp, Marqués, Roca, Toni Capó, Simonet, Diego, Noguera, Pere Enric, Alberto i Gual.

Canvis: Dani Torres per Alberto, Muntaner per Noguera, Pol per Diego, Javi per Simonet i Fede per Gual.

S´HORTA: Biel Barceló, Manu, Vidal, Christian, Alexis, Rafa, Iniesta, B.Martinez, Pablo, Joan Marc i Benji.

Canvis: Fernandez per joan Marc, Jose per Pablo i Tia per Biel Martinez

ARBITS: Santandreu Garcia. Desastros, no hi ha dret que aquets senyors juguin amb sa feina semanal dels equips amateurs. Ha amonestat amb groga a nes locals Guasp, Marqués, Simonet, Gual i Fede i per part del s´Horta a B.Martínez i Pablo.

GOLS: 0- 1 min. 19 Pablo 1 – 1 min. 34 Diego 1 -2 min. 85 Pablo.

Comentari:

Victòria merescuda del s´Horta pels mèrits que va demostrar, encara que així com va transcorrer es partit, a nes temps de descompte l´àrbit no va voler pitar un claríssim penalt a favor de l´Alaró que nomes ell no va veure, ja que el seu linier de sa banda des vestidors, va declarar públicament que sí ho havía vist.

El s´Horta va demostrar durant tot es partit esser un equip molt ben compensat i encara que no destacà cap jugador amb especial, si que demostraren en tot moment estar molt ben col.locats en mitg des camp i tenir molt ofici. A sa primera part va duur molt mala sort, ja que va disposar de moltes ocasions per poder marcar, però unes vegades es porter Nano i en dues es travesser varen impedir que això succeis. A pesar d´aquest domini per part de s´equip visitant, sa primera clara ocasió per inagurar es marcador la va tenir l´Alaró amb un pilota rebotada dins s´àrea del s´Horta que es porter Barceló va impedir a nes darrer instant enviant-la a corner, i una altre a peus de Pere Enric que va rebre una bona passada de Gual i es va trobar davant es porter visitant intentant una vaselina que va sortir per damunt sa porteria. Per la seva part el s´Horta va tenir sa primera clara a nes 18 minuts però en Nano va conseguir treura-le mot bé per damunt sa porteria, enviant-la a corner. I un minut més tarde si que s´equip visitant es va adelantar a nes marcador per mediació de Pablo. Després d´aquest primer gol els visitants varen seguir empenguent i varen disposar de dues claríssimes ocasions per aumentar es marcador a nes minuts 37 i 41, pero els davanters visitants varen enviar sa pilota a nes traveser i en canvi l´Alaró si que va conseguir materialitzar una ocasió per part de Diego a nes 34 minuts quan aquest va enviar sa pilota a nes fons de sa xarxa ficant-la per davall ses cames de Barceló. Així va acabar es primer temps.

Sa segona part el s´Horta controlava be es partit, pero a diferencia des primers 45 minuts no tenía clarissimes ocasions per marcar i es temps anava passant. A n´aquesta segona part es joc es va embrutar bastant i s´àrbit va perdre totalment es papers equivocant-se pels dos costats fins arribar a sa primera jugada polèmica des partit quan un defensa visitant va tombar amb es colze a nes jugador local Toni Capó dins s´àrea i s´àrbit no va pitar penalti a instàncies des jutge de linea a pesar que ja tenia es silbat a sa boca i a punt de assenyalar sa pena màxima. A falta de cinc minuts per arribar a nes 90 reglamentaris el s´Horta va lograr es definitiu 1 -2 per mediació de Pablo, i ja a nes temps de descompte va arribar sa segona jugada polèmica, i aquesta va esser la que va fer estallar tant a jugadors locals com a nes públic assistent ja que davant es nassos de Santandreu Garcia en Marqués va sofrir un penalt com unes cases i aquesta vegada va esser s´àrbit es que no va voler pitar-lo, ja que es mateix jutge de banda de sa jugada anterior si que va declarar llavors públicament que ho havia vist, però no ho havía assenyalta perque no li corresponia a ell fer-ho.

En resum victòria justa pels mèrits del s´Horta, pero degut a ses dues jugades polèmiques, lo just hauria estat que assenyalassin es penalts, i llavors ja s´hauria vist si s´equip locals les hagues materialitzar o no. Actuació lamentable d´un àrbit que día sí i día també les lia a casi tots els camps on pita, i que dins es colectiu arbitral sabem de bona tinta que no és gens ben vist per els seus companys encar que sí per els que regeixen l´estament arbitral degut a que es seu pare ja era àrbit.

Andreu Vidal para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.