IV Aniversari Penya Mallorquinista d’Artà

Abdon Prats jugador Mallorquinista de Arta

Aquest proper dilluns dia 4 d’Abril, tendrà lloc a Artà la festa d’aniversari de la Penya Mallorquinista d’aquest poble del llevant de Mallorca. Serà el seu IV (4) aniversari. La presidenta de la penya és la senyora Concepció Morell. Un dels seus vocals, forma part també de la junta directiva de la nostra federació de penyes, el senyor Bartomeu Caldentey.

Hi assistiran els jugadors del RCE Mallorca, Sergio Tejera, Akihiro Ienaga i el jugador del filial i artanenc Abdón Prats, juntament amb el segon entrenador del primer equip Miquel Àngel Nadal. Igualment com a cada festa de les penyes mallorquinistes hi assistirà el president del club, Jaume Cladera, acompanyat aquesta vegada per el secretari del club i també artanenc, Miquel Coca. Per part de la Federació de Penyes hi assistirà gairebé tota la seva junta directiva.

També hi assistiran convidats per la pròpia penya, el batle de la localitat, Rafel Gili, i el regidor d’esports Manolo Galan. També hi assistirà convidat Rafel Piris, que fou porter del Mallorca, Espanyol i Granada a l’època dels 50-60.

La festa tendrà lloc primer a la Cafeteria Almudaina (C/ Ferrocarril o d’Es Tren, 4) a les 20h on els tres jugadors i Miquel Àngel Nadal, firmaran autògrafs i es faran fotos amb els nins i nines del poble i la gent que també vulgui. A part de firmar autògrafs i fotos, es regalaran entrades infantils i merxandising del Mallorca gratuït.

Posteriorment, devers les 21, tendrà lloc el sopar al costat d’allà mateix, al Restaurant Ca Nostra (C/ Ferrocarril, 1).

Federació de Penyes Mallorquinistes

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.