Arenal: Mateo Salom, Juan C Prieto, Antonio Silvano, Jose A Gurrionero, Jose A Pericas, Juan A De Oliveira Lopez, Roberto Navarro, Manuel Moya, Fabio Araujo, Andres Capo y Juan A Aragon.

Sustituciones: Juan A Morey por Manuel Moya (min.46), Adrian Orejuela por Roberto Navarro (min.65) y Jose A Ortega por Antonio Silvano (min.71)

Campos: Xavier Ginard, Jose M Olivares, Gaspar Alemany, Jaume G Bordoy, Alejandro Santaeufemia, Antonio Nadal, Antoni M Servera, Raul Vadillo, Antonio Vidal, Jaime Vidal y Jose A Suau.

Sustituciones: Miguel Jose por Antoni M Servera (min.55), Raul Sintes por Jose A Suau (min.55) y Javier Pons por Jaime Vidal (min.65)

Goles: 0-1 Jose A Suau (min 4), 0-2 Jaime Vidal (min 34) y 0-3 Jaime Vidal (min 64)

Árbitro: Gabriel Flaquer Rey.

Tarjetas: Mateo Salom (amarilla, min 68) y Jose A Pericas (amarilla, min 74) para el Arenal. Miguel Jose (amarilla, min 69) para el Campos.

Partit disputat avui capvespre que ha acabat en una clara victòria visitant.

El Campos ha estat molt superior a l’Arenal i ho ha posat de manifest des  del començament del partit. El primer gol ha arribat molt aviat ja que en  el minut 4, Suau ha aprofitat un rebuig d’un córner i ha enganxat un xut des de fora de l’àrea que s’ha ficat dins la porteria local.

Després del gol, l’equip campaner s’ha relaxat i l’Arenal ha intentat arribar a la porteria contrària però no ho ha aconseguit. I ja a la mitja hora de partit, el capità campaner, Jaume Vidal, ha aprofitat una errada de la defensa per superar amb una vaselina el porter i posant el zero a dos amb el que s’ha arribat al descans.

La segona part ha seguit igual, amb un control total del Campos i fet  d’això, ha arribat el tercer gol, segon de Jaume Vidal, que amb un gran toc s’ha desfet del central de l’Arenal al mig de camp i s’ha presentat davant el porter, al que ha superat amb una pilota suau per damunt.

Després d’aquest tercer gol, ja no hi ha hagut res destacat i s’ha arribat  al final del partit.