Crónica Benjamín F7 (Gr.A): Alaró 4-3 Port de Pollensa

Victoria del Alaró ante el Port de Pollensa

UD Alaró: Adrover, Fullana, Sion, Marc, Víctor, Gelabert i Dani Gómez. També varen jugar Gerard, Mascaró, S.Jiménez, Guillem i Sergi.

Port de Pollensa: Serra, Cunill, Roman, León, Muñoz, Vila i Caro. També varen jugar Riutort, Moreno i Tamayo.

Gols: 0-1 min. 2 Caro 0 – 2 min. 4 Caro 1-2 min. 8 Gelabert 1 – 3 min. 18 Caro 2 – 3 min. 34 Marc 3-3 min. 38 Gelabert 4 – 3 min. 43 Gelabert.

Árbit: Toni Valverde. Bona actuació.

Comentari:

Victòria molt important de s´equip alaroner, per dues coses, primer per haver remontat un resultat advers d´1-3, i segona i més important per haver romput una mala ratxa de resultats dolents. Es partit va començar de manera inmillorable per s´equip local, ja que abans d´arribar a nes primer minut de joc va tenir sa primera ocasió clarissima per poder inagurar es marcador, pero es travesser ho va impedir. A partir d´aquí el Port de Pollensa va començar a trençar jugades i es va adelantar per dues vegades a nes tanteador. Abans d´arribar a nes primer descans el jugador local Gelabert va aconseguir retallar s´aventatge. A nes segon quart de partit, a pesar de ses ocasions que varen disfrutar els dos equips per marcar més gols, tan sols s´en va poder veure un, del bando visitant, i ja a nes tercer i darrer quart, va esser quan s´equip alaroner va despertar-se i va disfrutar de moltíssimes ocasions per poder marcar, i prova d´això que va poder donar sa volta a nes marcador, i pasar de s´1 – 3 fins a nes 4-3 final. Destacar els dos goletjadors des partit, un per equip, en Caro del Port de Pollensa, que degut a sa seva major envergadura física, guanyava per força a nes defenses locals; i per altre banda en Biel Gelabert, que tot lo contrari, a pesar de esser físicament inferior a nels adversaris, les va guanyar amb técnica i amb pundonor.