Lliga «Producte Local 3ª Divisió»

Imatge Lliga Producte Local 3ª Divisió

La FEDERACIÓ DE FUTBOL DE LES ILLES BALEARS i la marca PRODUCTE LOCAL uneixen les seves forces amb un acord pioner al futbol espanyol, mitjançant el qual el campionat de lliga de la Tercera Divisió Balear passa a anomenar-se LLIGA PRODUCTE LOCAL.

Es tracta de la primera competició autonòmica que signa el patrocini del naming de la màxima categoria regional, espai que fins aleshores quedava reservat per a les dues competicions espanyoles de referència (la Lliga BBVA i la Lliga Adelante).

Els valors que representen el Futbol Balear i la marca PRODUCTE LOCAL són d’esperits coincidents. Esforç, treball en equip, superació, desenvolupament local i aposta pels més joves, són estímuls envoltant els quals s’alineen perfectament la FEDERACIÓ DE FUTBOL DE LES ILLES BALEARS i PRODUCTE LOCAL. El Futbol Balear, en la seva màxima competició, és un producte únic i exclusiu d’àmbit local però amb una perspectiva global. Aquest fet no ha passat desapercebut per a PRODUCTE LOCAL que ha decidit unir esforços de forma sinèrgica, plasmats en un acord que suposa una fita dins el màrqueting esportiu, el Futbol de les Illes Balears i de tot l’estat. Tot amb una visió innovadora del patrocini esportiu: és la primera vegada que una competició de 3a Divisió rep el nom d’una marca com PRODUCTE LOCAL…

Condicions de l’acord:

La FEDERACIÓ DE FUTBOL DE LES ILLES BALEARS i la marca PRODUCTE LOCAL uneixen les seves forces amb un acord pioner al futbol espanyol, mitjançant el qual el campionat de lliga de la Tercera Divisió Balear passa a anomenar-se LLIGA PRODUCTE LOCAL.

Es tracta de la primera competició autonòmica que signa el patrocini del naming de la màxima categoria regional, espai que fins aleshores quedava reservat per a les dues competicions espanyoles de referència (la Lliga BBVA i la Lliga Adelante).

Els valors que representen el Futbol Balear i la marca PRODUCTE LOCAL són d’esperits coincidents. Esforç, treball en equip, superació, desenvolupament local i aposta pels més joves, són estímuls envoltant els quals s’alineen perfectament la FEDERACIÓ DE FUTBOL DE LES ILLES BALEARS i PRODUCTE LOCAL. El Futbol Balear, en la seva màxima competició, és un producte únic i exclusiu d’àmbit local però amb una perspectiva global. Aquest fet no ha passat desapercebut per a PRODUCTE LOCAL que ha decidit unir esforços de forma sinèrgica, plasmats en un acord que suposa una fita dins el màrqueting esportiu, el Futbol de les Illes Balears i de tot l’estat. Tot amb una visió innovadora del patrocini esportiu: és la primera vegada que una competició de 3a Divisió rep el nom d’una marca com PRODUCTE LOCAL.

LA MARCA PRODUCTE LOCAL

PRODUCTE LOCAL és una aposta de l’empresa pública mercantil Serveis de Millora Agrària, SA, amb l’objectiu d’assegurar als consumidors, que els productes frescos identificats amb aquesta marca, han estat produïts o extrets íntegrament a les Illes Balears i que provenen d’explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres, amb una producció lligada al territori, respectuosa amb el medi ambient i el benestar dels animals.

Des de que es posà en marxa el projecte de la marca PRODUCTE LOCAL, sempre s’ha tingut present que el més important era diferenciar els productes frescos de les Illes Balears en els punts de venda al públic. En aquest sentit s’ha dut a terme una tasca d’aproximació per situar el PRODUCTE LOCAL a l’abast de tota la gent, és a dir, al carrer. Aquesta tasca l’ha realitzada, i la segueix realitzant, l’Equip de PRODUCTE LOCAL de manera extraordinària, aconseguint que els productes frescos que es troben a l’empara de la marca PRODUCTE LOCAL, es trobin presents i diferenciats a gairebé tot el territori de les Illes Balears.

Per això, PRODUCTE LOCAL, que també parteix d’un concepte universal de la defensa dels valors i les tradicions autòctones, vol anar de la mà de la FEDERACIÓ DE FUTBOL DE LES ILLES BALEARS avançant en l’àmbit promocional i social de la nostra realitat més propera. Així doncs, PRODUCTE LOCAL es compromet a donar suport a l’esport i els valors que representa amb la seva presència en tots els esdeveniments que es celebren entorn del futbol de les Illes Balears. Parlam, en definitiva, d’una gran aliança que beneficia a tota la comunitat futbolística -equips, aficionats, teixit empresarial…- i també, com no, a PRODUCTE LOCAL reforçant l’atractiu de la marca i augmentant el seu grau de coneixement davant els consumidors, que tindran més i millor informació dels avantatges que suposa consumir PRODUCTE LOCAL.

L’ACORD

Té una vigència inicial fins al final d’aquesta temporada, quedant la porta oberta a una futura renovació per a les pròximes dues campanyes.

Aquest acord obre una nova i ambiciosa via de col·laboració entre la FEDERACIO DE FUTBOL DE LES ILLES BALEARS i la marca PRODUCTE LOCAL. El patrocini no es limitarà a l’associació del nom a la competició o a la seva difusió puntual. La signatura d’aquest conveni proposa un model de patrocini innovador, obert i que ofereix múltiples oportunitats per al desenvolupament d’accions de comunicació, promoció i comercialització. Entre aquestes hi destaquen:

Accions de publicitat estàtica i dinàmica

Presència del logotip de la Marca a la màniga de les equipacions dels equips de Tercera Divisió.

Presència del logotip de la Marca a la màniga de les equipacions de totes les categories de la Selecció Balear de futbol.

Banner principal al web oficial de la FFIB.

Patrocini de la secció destinada a la Lliga de Tercera Divisió de la web de la FFIB.

Presència de publicitat estàtica de la Marca a tots els actes institucionals de la FFIB que facin referència a la competició patrocinada.

Accions de màrqueting directe

Patrocini i lliurament d’un o més premis amb el nom de “Producte Local” a la Gala Anual del Futbol Balear.

Punt d’informació de “Producte Local” a les diferents seus de la FFIB a Mallorca (Palma de Mallorca, Calvià i Manacor), Menorca i Eivissa.

Instal·lació d’estands o repartiment de publicitat especifica en els partits de Tercera Divisió.

Lliurament d’un “Pack de benvinguda“ amb elements de marxandatge, informació i publicitat de “Producte Local” per als clubs de 3a. Divisió.

L28 comunicació

Fotos O. Riera


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.