Crónica 3ª Reg. (Gr. B): Atº Santa Eugenia 3 – 1 Esp. Sa Vileta

Atº Santa Eugenia: Alejandro Quetglas, Jose Cañellas, Tomas Vich, Juan A Campins, Bartolome Umbert, Ramon Grimalt, Lucas R Godoy, Gabriel Cardell, Daniel De Lucas, Miguel A Marquez y Pablo A Ogando.

Sustituciones: Sebastian Bibiloni por Ramon Grimalt (min.46), Josep B Amengual por Daniel De Lucas (min.69), Guillermo Alberto por Josep B Amengual (min.78), David S Bueno por Gabriel Cardell (min.80) y Salvador Crespi por Juan A Campins (min.86)

Esp. Sa Vileta: Juan R Bustos, Victorino Augusto, Alberto Felix, Joan Ripoll, Pau Bibiloni, Samuel Obrador, Carlos Berastain, Gabriel Ribot, Luis A Gaya, Jose C Gonzalez y Cristian Valero.

Sustituciones: Julio Nieto por Carlos Berastain (min.46), Francisco Casado por Victorino Augusto (min.46) y Luis E Zamorano por Luis A Gaya (min.69)

Goles: 1-0 Miguel A Marquez (min 4), 2-0 Daniel De Lucas (min 31), 2-1 Alberto Felix (min 48) y 3-1 Salvador Crespi (min 90)

Árbitro: Eduardo Cenarro Burrueco.

Tarjetas: Juan A Campins (amarilla, min 15), Mateo V Castello (amarilla, min 22), Sebastian Bibiloni (amarilla, min 35), Jose Cañellas (roja, min 38) y Tomas Vich (amarilla, min 90) para el Atº Santa Eugenia. Carlos Berastain (amarilla, min 23) y Luis A Gaya (amarilla, min 25) para el Esp. Sa Vileta.

Partidàs el disputat aquest horabaixa en el municipal de Santa Eugènia, amb una de les millors entrades de la temporada.

Arribava La Vileta després de marcar 15 gols en els darrers dos partits, però s’ha trobat amb un Santa Eugènia molt sèrio que ha sabut en tot moment com havia de menejar el partit.

La primera part ha estat molt disputada on els dos equips han lluitat per fer-se amb el control del partit. L’equip local s’ha avançat ràpidament en el marcador després d’un gran cop de cap de’n Mikel que el porter visitant no ha pogut fer res.

La Vileta després d’aquest gol ha intentat empatar però només ha tengut opcions a pilota aturada, però el porter local Pablo ha estat impecable tot el partit fent aturades de gran mèrit. El segon gol ha arribat després d’una gran jugada de la davantera local on en Curry amb una gran passada ha deixat tot sol a ne’n Dani davant el porter visitant i aquest amb gran serenitat ha superat el porter visitant amb un xut creuat. El partit es posava molt de cara per l’equip taujà, però després d’una falta del lateral local Josep, l’àrbit ha decidit trèure la targeta vermella deixant l’equip local amb un menys a falta de 60 minuts per acabar el partit. La primera part acabaria sense més oportunitats per part dels dos equips.

La segona part arrencava amb un gol de l’equip visitant, després d’una treta de falta on el central visitant ha rematat impecablement de cap. El partit es complicava per l’equip local, ja que veia que li quedava tota la segona part amb un jugador menyis i l’equip visitant volcat damunt la seva àrea. Després d’uns minuts de descontrol l’equip tauja ha mirat de retenir un poc la pilota, ja que no li durava gens, la Vileta volia entrar per banda, però tant en Jandro com en Tomeu han estat molt ben col·locats i han interceptat la majoria de les passades visitants. Per mirar de controlar un poc més la pilota l’entrenador local ha situat a ne’n Mikel en el centre del camp on ha donat més sentit al joc local, seves han estat un parell de bones passades, sobretot a la banda d’en Ramon, que perfectament hauria pogut sentenciar el partit. La Vileta ha estat dominador de tota la segona part, aprofitant la seva superioritat numèrica, però ha abusat molt de la passada llarga, que ha facilitat molt la tasca a la defensa local. A les acaballes del partit i després de fallar un parell d’ocasions clares l’equip local a sentenciat el partit, en Mikel ha controlat la pilota en el centre del camp i amb una gran visió de joc ha vist la desmercada d’en Salva per banda dreta i li ha posat la pilota en safata per fer el tercer i tancar el partit.

Destacar la gran actitud defensiva de tot l’equip taujà que han demostrat una vegada més que aquest any volen fer qualque cosa important en aquesta lliga.

Des de la plantilla i tota la directiva de l’Atº Santa Eugènia donar les gràcies a tota la gent que ha vengut a animar a l’equip, una part important de la victòria és mèrit seu.

L’àrbit sense problemes,controlant en tot moment el partit, dir també que els dos equips han ajudat amb el seu comportament a què el partit es disputàs sense cap problema.