Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): Rtvº Arenal del A. 0 – 5 Sollerense

Jaume Tovar conduciendo el balón

Alineaciones:

Rtvº Arenal del A.: Adrian Garrido, Hector R Guinot, Santiago Soler, Juan A Vilches, David Aguilo, Juan M Orts, Carlos Fernandez, Guillem Nadal, Ezequiel N De, Francisco Revuelta y Fabian Puerto.

Sustituciones: Daniel Reguera y Sergio Jimenez

Sollerense: Joan Ruiz, Jordi Jimenez, Marc Morell, Andreu Hernandez, Antoni Bujosa, Adria Pereira, Jose Marques, Joan Frau, Sergi Varon, Marc Coll y Julyo C Sena.

Sustituciones: Ramon Arbona, Jaume Tovar y Andres Morell

Goles: 0-1 Marc Morell (min 1), 0-2 Andreu Hernandez (min 42), 0-3 Jaume Tovar (min 50), 0-4 Jaume Tovar (min 60) y 0-5 Andres Morell (min 64)

Árbitro: Eduardo Cenarro Burrueco.

Tarjetas: Andreu Hernandez (amarilla, min 57) para el Sollerense.

Comentario:

Nova victoria dels infantils per començar la segona volta. El partit va estar molt relacionat amb el temps ja que a la primera part va fer un temps gris i plujos i els solleric estigueren grisos i espesos, mentres que una segona part amb un cel clar i solejat al igual que el joc solleric que es tornà mostrà.

Els sollerics començaren molt be el partit i al primer minut un corner molt tancat per en Sergi es rematat per en Mar Morell al fons de les xarxes, pareixia que el partit ja estava decidit però l’Arenal lluità de valent, amb una forta pressió al centre del camp provocava constants perdues de balons als sollerics. El joc es centrava al centre del camp, era una batalla psicológica que no es decantava de cap banda, les ocasions eren escases i tan sols s’ha de destacar un tir desde fora de l’area de l’Arenal que sorti fregant al traveser. Acabà la primera part amb moltes dubtes i es preveia una segona part emocionant.

A la represa els sollerics sortiren molt més enchufats i ja als 3 minuts un bon centro d’en Pereira al rematva fluix en Julio a les mans del porter, pocs minuts més tard una gran jugada individual d’en Julio acaba en penal i n’Andreu s’encarrega de transformar-lo. L’Arenal s’enfonsà, la pressió ja no era la mateixa i els sollerics començaren a trenar jugades i crear perill constantment. Al minut 13 en Jaume, que feia 5 minuts que havia sortit, remata de cap al fons de les xarxes una bona centrada d’en Pep. Al minut 25 en Julio engalta un bon tir amb l’esquerra fent el 0-4 i per acabar n’Andrés remata dins l’area el 0-5

Destacar la lesió de n’Andreu al canell esquerra que el tendrà de 2 a 3 setmanes fora dels terrenys de joc, el desitjam una pronta recuperació.

Cas Catleret para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.