Crónica Infantil 2ª Reg. (Gr.B): Alaro 3-1 Felanitx

El Alaro gana al Felanitx

Alaró: Josep, Charlie, Salom, Alex, Rosselló, Llorenç, Francesc Guardiola, Marc Perelló, Juanchi, Pedro Isern i Biel Salvador.

Canvis: Biel per Josep, Toni Jiménez per Biel Salvador, Juan Carlos per Marc Perelló i Simonet per Charlie.

Felanitx: Antich, Mayol, Forteza, Moreno, Roig, Hinarejos, Monserrat, Mohamed, Oliver, Vicens i López.

Gols: 0 – 1 min. 16 Vicens. 1 – 1 min. 51 Francesc Guardiola de cap rematant una treta de falta de Llorenç 2 – 1 min. 55 Francesc Guardiola de cap rematant una treta de corner de Lorenç 3 – 1 min. 67 Francesc Guardila de penal.

Canvis: Rodriguez per Oliver, Antoni per Hinarejos, Ramón per Antich, Cristian per Monserrat i María Merce per López.

Arbit: Javi Martín García. Actuació correcta. Va amonestar amb groga a nes local Llorenç i a nes visitant Moreno.

Comentari:

Victòria molt important l´aconseguida per l´Alaró en un partit que per es joc desarrollat dels dos equips havia d´haver estat més abultada, ja que l´equip local va tenir moltes ocasions clares per poder marcar molt abans i per contra el Felanitx, a sa primera ocasió que va atrecar-se a s´àrea de Josep va aconseguir adelantar-se a nes marcador. A partit d´aquest moment i durant deu minuts els visitants varen agafar es domini des joc però controlant es centre des camp sense arribar gaire a sa porteria local. A partir des darrers cinc minuts de sa primera part i durant tota la segona va esser l´Alaró qui va agafar es control des joc i amb incursions molt perilloses sobretot per s´extrem dret a peus de Francesc Guardiola ( tres gols i es millor des partit amb molta de diferèrncia ) duien de bolit a tot s´equip visitant.

I després de varies ocasions per poder empatar es partit, va esser a nes setze minuts des segon període quan Llorenç es va disposar a treure una falta, penjant molt be sa pilota dins s´àrea felanitxera i el goletjador de sa matinal Francesc Guardiola amb es cap va enviar-la fora de s´alcanç de Antich. S´equip alaroner seguía sercant la que havia de suposar posar-se per davant a nes marcador, i tan sols quatre minuts més tard, els mateixos protagonistes que a nes primer gol, pero aquesta vegada a una treta de corner varen fabricar es 2 -1. A pesar d´haver-se adelantat a nes marcador els jugadors de Dani Torres no varen conformar-se i varen seguir asediant sa portería ara defensada ja per Ramon, fins que a falta de tres minuts per acabar es partit, una altre escapada per s´extrem den Francesc Guardiola, va acabar amb penal, el qual també va encarregar-se de xutar-lo ell i fer pujar a nes marcador es que sería resultat final de 3 – 1.