Crónica Cadete 2ª Reg.(Gr.D): Alaró 1-0 Juv. Bunyola

El Alaro gana por la mínima al Juv. Bunyola

Alaró: Tomeu Cladera, Rosselló, Salom, Ramis, Xim, Joan Cladera, Andreu ( Cristian ), Alvaro ( Verdejo ), Guillem, Guardiola i Alex ( Nico ).

Juv. Bunyola: Garrido, Mateu, Reus ( Joan Mateu ), Enrique ( Bonet ), Mondine, Juanjo ( Amin ), Juan, Aristega, Cobo, Zorrilla ( Quetglas ) i Alcaraz.

Gol: 1 – 0 min. 66 Alex a porta buida aprofitant una centrada després d´una gran jugada per s´extrem dret de s´atac alaroner.

Árbit: Mario Marin. Actuació correcta. Va amonestar amb targeta groga a nes jugadors visitants Reus, Enrique i Mondine.

Comentari:

Partit bastant dolent el jugat per aquets dos equips que ocupen els darrers llocs de la taula classificatòria, i que varen demostrar en tot moment les moltes carencies de les que tenen manquances.

A sa primera part va esser el bunyola s´equip que va disfrutar de més ocasions per inagurar es marcador, pero no ho varen poder aconseguir, arribant així a nes descans amb el marcador inicial.

A sa segona part també va esser s´equip visitant que va tenir ses primeres ocasions per poder marcar, pero de vegades la mala finalització dels davanters, altres la bona actuació del porter local e inclús una vegada que sa pilota va esser rebutjada pes travesser ho varen impedir.

A partir d´aquest moment l´Alaró es va espabitlar un poquet i va aconseguir a nes minut 66 avançar-se a nes marcador, resultat que sería es que a nes final des partit valdría perque l´Alaró s´en dugués es tres punts en disputa.