Crónica Benjamín F-7 (Gr. A): Alaro 4-5 Juv. C´an Picafort

Derrota por la minima del Alaro

Alineaciones:

Alaro: Adrover, Marc, Fullana, Sion, Pau, Javi i Dani.

També varen jugar: Mascaró, Gelabert, Víctor i Sergi Jiménez.

Juv. C´an Picafort: Morón, Fornés, Camps, Alomar, Ramos, Ferrari i García.

També varen jugar: Mascaró i Pane

Gols: 1 – 0 min. 4 Marc. 1 – 1 min. 10 Ramos de xut fort i d´enfora. 1 – 2 min. 12 Ramos. 1 – 3 min. 18 Ferrari 2 – 3 min. 23 Sergi Jiménez driblant a nes porter 3 – 3 min. 28 Dani Gómez de falta directa 3 – 4 min. 32 Ramos de fort xut 4 – 4 min. 41 Ferrari en propia porta després d´una gran jugada de Sergi Jiménez per s´extrem dret. 4 – 5 min. 46 Fornés d´enmig des camp i de falta directa.

Árbit: Miguel domato Pedreira.

Comentario:

Partit jugat dissabte dematí on es va poder veure clarament dos equips practicant un joc totalment diferent, l´Alaró que va perdre es partit però va demostrar voler jugar passant-se sa pilota e intentant enlaçar jugades de molt de mèrit, i per contra, el C´an Picafort que va guanyar es partit però només es va dedicar a jugar a sa potada, sense fer ni una sola jugada trençada i aprofitant només els seus jugadors de més talla per xutar de qualsevol lloc, sense mirar i jugar amb els companys; prova de que aixó que dic no es mentira, ho varen demostrar els visitants aconseguint quatre dels cinc gols de xut fort i alt i de molt enfora ( inclús es darrer gol el van aconseguir de mig camp ).

El públic local assistent a nes partit, varen quedar molt contents del joc exhibit pels al.lots alaroners ja que van tutetjar a nes segon classificat, que només ha perdut un partit en tota sa segona volta, demostrant que jugant amb equip a fútbol son millors, el que passa es que no tenen tant força física, però a nes futur agrairan moltes vegades haver aprés de petits a jugar colectivament i a saber que interessa més aprendre a jugar i manco els punts en disputa.

De totes maneres donar s´enhorabona a nel C´an Picafort per es tres punts guanyats i afegir que cada equip juga com pot o com vol, però jo honestament he escrit lo que he vist, ni més ni pus, i amb aquesta crónica no vull criticar a ningú, només ho faig perque els al.lotets puguin veure els seus noms escrits i estiguin contents d´això, ja que jo no hi guany res amb aquesta feina, sino tot lo contrari hi pos temps.

Andreu Vidal para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.