UD Alaro: Emiliano – 3 -, Toni Capó – 2 -, Alberto – 2 -, Javi – 2 -, Roca – 2 -, Simonet – 3 -, Amengual – 2 -, Fede – 3 -, Muntaner – 3 -, J.L. – 2 – i Andreu – 2 –

Canvis: Sergio – 2 – per Amengual, Dani Torres – 2 – per Alberto, Guasp – 2 – per Andreu, Calderón – 2 – per J.L. i Pol – s.c. – per Muntaner.

Arta: Bisbal – 1 -, Ramón – 1 -, Femenias – 1 -, Terrassa – 1 -, Genovart – 1 -, Pacheco – 1 -, Serapio – 1 -, Jordi – 1 -, Serralta – 1 -, Coll – 1 – i Borja – 1 –

Canvis: Paco – 1 – per Borja.

Gols: 1 – 0 min. 44 Muntaner de falta directa. 2 – 0 min. 73 Sergio 3 – 0 min. 90 Calderón amb es cap.

Árbit: Moll López. – 3 – Bona actuació. Va amonestar amb groga a nes visitant Borja i va expulsar amb doble groga a nes local Javi a nes 59 minuts..

Victòria importantísima l´aconseguida per l´Alaró, ja que amb aquets tres punts pot respirar un poquet més i s´allunya dels darrers llocs de sa classificació, aixó per una banda, i per s´altre molt important ja que avui es partit ha estat d´aquests que s´equip que perd no s´ho pot creure degut a ses moltes ocasions que ha tengut per marcar i no ho ha lograt en cap.

A sa primera part l´Alaró va lograr inagurar es marcador a nes primer xut que va enviar entre els tres pals de sa portería defensada per Bisbal, per mediació de Muntaner que va engaltar un xut imparable a sa treta d´una falta que va haver de fer sa defensa artanenca degut a que havien perdut una pilota enmig des camp de manera molt infantil. Però es que l´Artà a n´aquesta primera part va disposar de cinc clarísssimes ocasions per marcar però cuatre d´elles varen esser aturades de manera explèndida per es porter local Emiliano i s´altre en Genovart de manera incomprensible la va enviar defora.

A sa segona part es públic esperava sa reacció de l´Alaró a partir des primer minut, pero aquesta no va arribar, sino tot lo contrari, ja que a nes primers deu minuts d´aquesta segona part va tornar esser l´equip artanenc es que va disfrutar de dues o tres ocasions claríssimes per empatar es partit, pero els jugadors visitants es veu que no tenien es seu bon día i no aconseguien de miracle enviar sa pilota dins sa portería alaronera. A partir dels 15 o 20 minuts d´aquest segon període sí que l´Alaró es va espabilar i va aconseguir llevar-se es domini adversari de damunt, trençant jugades de mèrit i arribant un poc més a les inmediacions de Bisbal, lo que va suposar que a nes 28 minuts i després d´una gran jugada de Muntaner per banda esquerra de s´atac local va aconseguir burlar sa sortida des porter i va fer una gran centrada dins s´àrea artanenca perque Sergio només hagués d´empenyar sa pilota a pesar que tenia un defensa davant que l´obstaculisaba. A partir d´aquest gol l´Arta va baixar es braços i l´Alaró va poder jugar més còmode a pesar de tenir un jugador manco; i a n´el darrer minut abans d´arribar a nes descompte va esser Calderón qui va aconseguir marcar amb es cap es definitiu 3 – 0.