Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): Poblenç Atº D. P. 1 – 1 SP. Sant Marçal

Imagen del partido

Alineaciones:

Poblenç Atº D. P.: Gabriel Femenias, Antoni Ferrer, Rafael Balle, Rafel Reynes, Francesc Serra, Pere A Dupuy, Pedro Corro, Mateo A Morey, Francisco Javier, Francsico X Lopez y Pere M Soler.

Sustituciones: Francesc Bennasar por Mateo A Morey (min.26), Joan Mir por Pere M Soler (min.41), Marc Llull por Rafael Balle (min.48), Bernat Cantallops por Antoni Ferrer (min.54) y Miquel Serra por Francisco Javier (min.60)

SP. Sant Marçal: Jordi Amador, Ivan Fernandez, Mateo Juan, Sergio Ramirez, Marc Barcelo, Pere Mari, Juan Martinez, Adam Leon, Enric Guerrero, Daniel Puerto y Sergi Bergas.

Sustituciones: Antonio Martin por Mateo Juan (min.35), Sergi Granado por Marc Barcelo (min.41), Joan Llompart por Sergi Bergas (min.53), Lluis Munar por Jordi Amador (min.54) y Josep R Cañellas por Sergio Ramirez (min.60)

Goles: 1-0 Francsico X Lopez (min 29) y 1-1 Pere Mari (min 43)

Árbitro: Alberto Mansilla Núñez.

Tarjetas: Bernat Cantallops (amarilla, min 59) para el Poblenç Atº D. P.. Pere Mari (amarilla, min 33) y Enric Guerrero (amarilla, min 67) para el SP. Sant Marçal.

Comentario:

Gran matí de futbol jugat a Sa Pobla. Intens, emocionant i a vegades espectacular.

El partit tenia l´ emoció de la trobada de dos equips ben posicionats a la part alta de la classificació. Tothom era conscient del molt que es jugaven. La veritat és que cap dels dos equips han defraudat l´ expectació creada.

Cap equip ha jugat amb respecte per l’altre (amb el bon sentit de la paraula). El Marçal fa ús de la seva gran superioritat física, crec que la gran majoria de jugadors són de segon any. Però el Poblenç el contrapesa amb una sèria disposició i motivació.

Existeix una primera jugada dubtosa de penal dins el camp local que l’àrbitre no ho considera.

Vol el Sant Marçal avançar-se aviat al marcador, però es troba amb una defensa poblera que es multiplica i està molt ben posicionada, en Bal·le marca el seu territori i atura a quasi tothom.

El Poblenç contraataca i li diu al Marçal que hauran de treballar. Desprès de dues arribades perilloses del Marçal que fan sortir amb puny al porter Femenies es demana temps mort.

A pocs metres de l’àrea visitant es pita falta directa. La llança en Xavi, la pilota entra per tota l’esquadra , és un gran gol.

Després el l Marçal ha tingut una gran oportunitat , el davanter ha fallat , quan només calia empènyer la pilota a la porteria.

Vuit minuts després en “Peque” fa gol, aquest és anul·lat per fora de joc de manera més que discutible.

La segona part encara és més intensa. Cinc minuts de començar, el Marçal llança una falta-corner, en Pere remata molt bé amb el cap. El resultat ja no canviarà, els dos equips tenen oportunitats, Enric torna a tenir una gran oportunitat de gol, després d’anar-se’n de la defensa a l’estil Robben, i tenint el porter a la gespa llança la pilota al cel, la desolació visitant es plasma com podeu veure a les fotografies.

En Dupuy del Poblenç estavella la pilota al pal curt del porter a partir d’una gran internada.

Fins al darrer minut no s’especula amb el resultat, només val el guanyar. Però al final hi ha repartiments de punts. El més just seria donar els tres punts al dos equips, tots tenen motius per sentir-se guanyadors.

L´ actuació de l’àrbitre no ha satisfet a ningú.

L´ actuació de les banquetes i afició ha sigut exemplar.

Felicitar els dos equips pel gran treball i la seva esportivitat.

Jugant així, el Poblenç pot donar més d’una alegria.

Anaclet Dupuy per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.