Crónica Benjamines F-7 Pueblos (Gr. A): Alaro 8 – 1 Apa Btº Ramon Llull

Alaro: Joan Adrover, Marc Alamillo, Joan Fullana, Gerard Garcia, Victor R Pizarro, Daniel Gomez De La Camara y Guillem Terrasa.

También jugaron: Biel Gelabert, Pau Oliver, Sergi Jimenez, Gaspar Herraez y Sergi Garcia

Apa Btº Ramon Llull: Rafel Quetglas, Jaume Morro, Joan Pujadas, Joan Font, Carlos Lozano, Juan Francisco y Joan M Sabater.

También jugaron: Christian Fahandezh

Goles: 1-0 Daniel Gomez De La Camara (min 4), 2-0 Daniel Gomez De La Camara (min 6), 3-0 Daniel Gomez De La Camara (min 16), 3-1 Carlos Lozano (min 20), 4-1 Biel Gelabert (min 23), 5-1 Victor R Pizarro (min 34), 6-1 Daniel Gomez De La Camara (min 40), 7-1 Marc Alamillo (min 44) y 8-1 Pau Oliver (min 46)

Árbitro: Otto Vicente Morcillo Arboleda.

Victòria fàcil i plàcida la que va aconseguir l´equip alaroner dissabte dematí, davant un equip, l´inquer que a pesar de estar situat a sa darrera posició de sa taula classificatòria, va començar es partit molt ben posicionat enmig del camp i amb ses idees ben clares, prova d´això que ses dues primeres arribades a porta contraría varen esser de s´equip visitant per mediació totes dues del jugador Pujadas, el cual va creuar massa sa pilota quan es va trobar amb disposició de marcar gol.

Però a partir d´aquest moment l´Alaró es va posar ses piles i va començar a lligar jugades que duien perill a sa portería de Joan Miquel, i a pesar que a nes primer quart de partit, s´equip alaroner no se passava sa pilota tant com es seu entrenador volía, si que varen conseguir per mediació de Dani Gómez per dues vegades batre sa porteria contraria.

Es segon quart si que l´Alaró es va fer amo des control de sa pilota a partir des primer instant de període i va conseguir fer dos gols més a pesar que també en va rebre un materialitzat per Lozano.

A nes tercer quart va esser on manco gols es varen veure, ja que només s´en va materialitzar un, que era el quint de s´equip alaroner, per mediació de Víctor, a pesar que es domini va seguir siguent de l´Alaró, i s´equip inquer a penes arribava a s´àrea alaronera, si no era en qualque jugada lligada que finalitzava el propi Pujadas o el goletjador Lozano, dos nins que varen demostrar esser un poquet més superiors que els seus companys d´equip.

I per acabar es partit, els alaroners varen aconseguir tres gols més a nes darrer quart, el quart a sa conta goletjadora de Dani Gómez, i el primer de Marc i de Pau Oliver, amb els quals varen tancar la goletjada de 8 a 1.

Destacar es debut aquesta temporada del jugador local Sergi Jiménez, el qual feia un any que no podía jugar per problemes a nes genolls, i que a la fí avui va poder sentir-se una altre vegada jugador de futbol.