Crónica Preferente: Alaro 0-1 Sp. Sant Marçal

El alaró pierde por la minima ante el Sant Marçal

Alineaciones:

UD Alaró: Emiliano – 1 -, Alberto – 1 -, Guasp – 1 -, Capó – 1 -, Simonet – 1 -, Pol – 1 -, Fede – 1 -, Calderón – 1 -, Muntaner – 1 -, Gaspar – 1 – i Amengual – 1 -.

Canvis: Andreu – 1 – per Guasp, J.L. – 1 – per Pol, Balta – 1 – per Fede i Roca – 1 – per Amengual.

Sporting Sant Marçal: Cerda – 1 -, Custodio – 1 – Bestard – 1 -, Cristian – 1 -, Jony – 1 -, Crespí – 1 -, Garcia – 1 -, Seguí – 1 -, Terrones – 1 -, Soler – 1 – i Siquier 1-.

Canvis: Iniesta – 1 – per Garcia, Vaquer – 1 – per Bestar, Ramos – 1 – per Siquier, Salamanca – 1 – per Terrones i Mir – 1 – per Custodio.

Arbit: Fornes Bover. Actuació bona, va amonestar amb groga a nels locals Simonet, Pol i J.L. i per part visitant a Bestard, Seguí i Iniesta.

Gol: 0 – 1 min. 23 Siquier.

Comentari:

Partit molt important per els dos equips ja que l´Alaró necessitava tant si com no aturar sa ratxa dolenta dels darrers partits i el Sant Marçal les necessitava per sortir des fons de sa classificació general; i a nes final va esser s´equip visitant es que s´en va dur sa victòria i sa situa a tan sols dos punts dels locals, ficant-los dins les posicions complicades de sa classificació.

Primera part amb molt de joc enmig des camp però sense profunditat per cap dels dos equips que demostraven tenir-se molt de respecte per lo molt que se jugaven a n´aquest primer partit de sa segona volta. Sa primera i única ocasió de que va disfrutar l´Alaró, va esser en el minut 20 i a peus de Muntaner, el cual davant sa sortida de Cerda li va creuar molt bé sa pilota, però aquesta va sortir fregant es pal esquerr de sa portería. I tres minuts més tard, i després d´una perillosa centrada dins s´àrea local, en Siquier va aconseguir aturar amb es pit sa pilota i colocar-la fora de s´abast de Emiliano. A falta de cinc minuts per arribar a nes descans el porter alaroner va haver de fer una gran aturada a un xut molt perillós, evitant així lo que hagués estat es 0 – 2.

Sa segona part l´Alaró va sortir a per totes i va presionar molt a n´el Sant Marçal, fent-lo jugar molt endarrere, però així i tot l´equip de Tomeu Fullana no posava en perill la portería defensada per Cerda, i els visitants a pesar de sortir poques vegades de dins es seu propi camp tampoc es que passasin molta d´angoixa i treien facilment el posible perill enfora de sa seva portería. De tant de pitjar, l´Alaró, els darrers cinc minuts va abandonar la defensa i va esser quan l´equip visitant va aprofitar per fer un parell de contraatcs perillosos, un dels quals va acabar amb sa pilota topant amb el pal dret de sa porteria local, lo que hagués pogut esser el definitiu 0 – 2.

Per tant victòria de molt de valor l´aconseguida pels homes de Esteban Siquier, segona consecutiva a fora camp i que posa amb s´aigua al coll a nels alaroners, que necessiten adresar urgentement la mala ratxa per la que passen si no volen passar apurs per aguantar la categoría, ja que els equips de baix pitjan amb molta de força.

Andreu V. para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.