Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): Sollerense 6 – 0 Esporles

Sollerense: Joan Ruiz, Marc Morell, Andreu Hernandez, Antoni Bujosa, Cristian Bestard, Jose Marques, Joan Frau, Alejandro Luis, Sergi Varon, Marc Coll y Julyo C Sena.

Sustituciones: Ramon Arbona por Joan Ruiz (min.36), Andres Morell por Marc Coll (min.40), Adria Pereira por Alejandro Luis (min.40), Jordi Jimenez por Joan Frau (min.45) y Adrian Enseñat por Marc Morell (min.45)

Esporles: Juan M Belmonte, Bernat Nadal, Gaspar Tauler, Lluis Noguera, Lluis Nadal, Sinan Ahmedov, Vicente Cabot, Jordi Gonzalez, Joan Ramon, Joan Bestard y Antonio Oliver.

Sustituciones: Joan M Balaguer por Antonio Oliver (min.36), Marc Roca por Juan M Belmonte (min.36), Adria Castro por Lluis Nadal (min.36), Jaime Parpal por Joan Bestard (min.36) y Alexandre Costa por Vicente Cabot (min.40)

Goles: 1-0 Julyo C Sena (min 18), 2-0 Andreu Hernandez (min 27), 3-0 Andreu Hernandez (min 30), 4-0 Jose Marques (min 40), 5-0 Adria Pereira (min 45) y 6-0 Jose Marques (min 50)

Árbitro: Andrés Aguiló Afanador.

Partit de la décima jornada de lliga entre el lider Sollerense i l’Esporles disputat diumenge a les 10’00 del mati al Camp d’en Maiol. El sollerense volia demostrar la seva condició de lider i ho deixà clar durant tot l’encontre, l’Esporles vengue atemorit jugant un sistema ultra defensiu amb 5 defenses 1 pivot defensiu, 4 mitjos i sense cap punta, aixó va fer que el control total del partit fos del Sollerense i que l’Esporles tan sols arribas a l’àrea sollerica a base de faltes llançades desde el centro del camp.

Els primers minuts varen esser de tanteig amb un Esporles molt tancat i un Sollerense que intentave entrar per una i altre banda, al minut 15 n’Alex tenia la primera ocasió amb un tir que sortia fora després de una gran jugada seva per banda esquerra, un minut més tard en Pep estavellava la pilota al traveser i començava a ensumar-se que s’atracava el gol i així va esser quan al minut 18’ una gran jugada per banda dreta entre en Marc Morell, Pep i Julio feia que aquest darrer fes el primer gol solleric, 2 minuts més tard era en Marc Coll el que posava el uy a la grada quan a la sortida d’un corner el seu remat es marxava fora. Al minut 27 n’Andreu engalta un fort tir desde la frontal fent el 2-0 i de nou Andreu marcava el 3-0 d’un tir esplendid que entrava per l’escuadra de l’Esporles.

A la segona part vengueren els canvis però el sollerics seguiren empenguent, el 4-0 el marcà en Pep quan es situà sol davant el porter Toni. AL minut 10 en Yeste culmina una preciosa jugada de contraatac sollerica fent el 5-0, al minut 15 es en Cristian que estavella la pilota a la fusta i 3 minuts més tard de nou en Pep fa el definitiu 6-0. D’aquí al final el partit davallà d’intensitat i s’acabà amb una victoria clara i contundent dels sollerics.