Crónica Preferente: Alaró 0-2 Platges Calvia

El Alaro pierde ante el Patges de Calvia

Alineaciones:

UD Alaro: Emiliano – 1 -, Guasp – 2 -, Adrià – 1 -, Capó – 1 -, Dani Torres – 1 -, Javi – 1 -, Diego – 1 -, Calderón – 2 -, Balta – 1 -, Verdejo – 2 – i Amengual – 1 -.

Canvis: Muntaner – 1 – per Balta, Pol – 1 – per Diego i Roca – s.c. _ per Verdejo.

Platges de Calvia: Simón – 1 -, Juanjo – 1 -, Alberto – 1 -, Toti – 2 -, Ruiz – 1 -, Dani – 2 -, Jose María – 1 -, Sergi – 1 -, Taylor – 2 -, Ladi – 2 – i Willy – 1 -.

Canvis : Chechu – 1 – per Taylor, Xisco Jiménez – 1 – per Sergi, Fuji – 1 – per Jose María i Ripoll – s.c. – per Ladi.

Arbit: Pino Salas. Horroros, impresentable i totalment nefasto. Va voler compensar s´expulsió de Alberto i ho va fer pitant un penal inexisten i expulsant a Capó.

Tarjetas: Va amonestar amb targueta groga a nels locals Emiliano, Guasp, Dani Torres, Javi, Diego i Muntaner i a nels visitants Toti, Jose María, Taylor i Willy. Va expulsar amb doble groga a nel visitant Alberto a nes 46 minuts i a nel local Capó a nes 50 minuts.

Gols: 0 – 1 min. 50 Ladi de penal inexistent. 0 – 2 min. 70 Ladi.

Comentari:

Derrota totalment injusta la que va patir l´Alaró diumenge horabaixa davant un equip, el Platges que es va trobar amb un penal a favor totalment inexistent que ni ells mateixos es creien que s´arbit l´hagues assenyalat, i a partir d´aquí s´equip local va baixar es braços i no va saber ni tan sols igualar es marcador.

Sa primera part va esser molt poc atractiva per s´espectador que va anar a nes Municipal d´Alaró a presenciar es darrer partit de sa primera volta, ja que no es varen veure ocasions clares per poder marcar per cap dels dos equips. El joc es desarrollava per enmig des camp i no es trensaven jugades de mèrit.

Es segons 45 minuts varen començar molt moguts degut a sa incompatibilitat de s´arbit encarregat de dirigir es partit, ja que a nes primer minut i sapiguent que el visitant Alberto tenía una targeta groga, el va amonestar amb la segona, tan sols per botar sa pared que delimita es terreny de joc per agafar sa pilota que havia sortit defora ( encara que amb es reglament damunt sa taula es targueta, hem d´esser un poc persones i no jugar amb s´afició d´aquets jugadors que ho fan per afició, i tenir un poc de ma esquerre ). I per acabar d´arreglar-ho a nes cinc minuts d´aquesta segona part va voler compensar s´expulsió ( ja que s´en va donar conte que s´havia passat ) i en una jugada on ningú va apreciar ni va demanar res, va pitar penal a favor del Platges i a més va mostrar sa segona groga a nes defensa local Capó. A partir d´aquí s´equip local va baixar es braços i no va saber recuperar-se d´aquest cop tan fort i a pesar que a nes 15 minuts d´aquest segon període i per mediació de Guasp, el qual va enviar un balon a nes travesser de sa porteria defensada per Simón, hagués pogut empatar es partit, no ho va conseguir, i a més despres d´un fallada de sa defensa local va encaixar es segon i definitiu gol de Ladi.

Andreu V. para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.