Llorenç Serra Ferrer, “Cuca” serà clamater de Sant Antoni 2011

Llorenç Serra Ferrer, “Cuca” serà clamater de sant Antoni 2011

A una setmana de la festivitat de Sant Antoni, la localitat de Sa Pobla ja viu la festa més important i esperada de l’any. Ahir vespre es va dur a terme l’elecció del ´clamater´, un dels actes més significatius de las festes de Sant Antoni.

En el transcurs de la Prohomenia, Llorenç Serra Ferrer, (sa Pobla, 1953), va ser la persona escollida per exercir de ´clamater´ en les ´Completes´ d’enguany i pronunciar el clam ritual de “Visca Sant Antoni”, el proper diumenge 16 de gener. Serra Ferrer és conegut per la seva destacada trajectòria esportiva dins el món del futbol exercint d’entrenador. Actualment és accionista majoritari del RCD Mallorca.

El nom de Serra Ferrer s’afegeix al de persones o entitats que han exercit de ´clamaters´ des que aquesta figura exclusiva de la festivitat poblera fou introduïda en la festa de Sant Antoni ara fa vuit anys. Fins ara, han tengut l’honor d’exclamar el «Visca Sant Antoni!!» Alexandre Ballester, Simó Andreu, Biel Collut, l’Agrupació Marjal en festa, Pasquala Mir, Antoni Ballador, Miquel Mulet, Antoni Torrens i Antònia Mussola.

Dimonis de l’Ajuntament

Per altra part, durant el transcurs de la prohomenia que se celebrà ahir en la sagristia de l’església, també es sortejaren els noms de les tres persones que formaran part de la colla de Dimonis de l’Ajuntament en la festivitat de Sant Antoni del pròxim any 2012.

El sorteig va afavorir a Juan Manuel Dopazo Seguí, Gabriel Soler Marquet i Daniel Torrijos Bermudo entre els catorze aspirants a Dimonis 2012.

Sa Pobla, 08 de gener de 2011

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.