Crónica Juv. 2ª Reg.: Alaro 7-1 Sta. Catalina Atº

El Alaro golea al Sta Catalina Atº

Alineacions:

UD Alaro: Pájaro, Toni, Planells, Josep, Esteban ( Guillem Josep ), Ramis ( Martorell ), Fubi, Juanca ( Subires ), Verdejo, Lluis Bayon ( Julià ) i Enzo ( Andreu Ruiz ).

Sta. Catalina B: Martí ( Fabio ), Arturo, David ( Puente ), De la Cruz, Dominguez, Carlos, Erick, Adelino, Alejandro, Omar i Marcos.

Arbit: Gabriel Cánovas. Bona actuació, ha amonestat amb targueta groga a nels locals Josep i Juanca i per part catalinera a Erick i Adelino. També ha mostrat groga a l´entrenador local i a n´el delegat visitant.

Gols: 1 – 0 min. 18 Lluis Bayon de fort xut pel centre de la portería. 1 – 1 min. 21 Dominguez després de tocar el cap d´un jugador. 2 – 1 min. 25 Juanca per damunt es porter visitant. 3 – 1 min. 31 Verdejo en un ma a ma davant es porter contrari li fica pes pal curt. 4 – 1 min. 34 Ramis remata amb el peu una treta de corner, damunt s´àrea petita. 5 – 1 min. 43 Enzo de xut col.locat a ran des pal. 6 – 1 min. 74 Andreu Ruiz d´enfora .7 – 1 min. 77 Julià de taco sorpren a nes porter visitant.

Comentari:

Victòria fàcil de l´Alaró en un partit on se va poder veure dues parts totalment diferents degut a sa gran aventatge que duia ja a favor s´equip local quan van arribar en el descans del mateix.

L´Alaró s´enfrentava a nel coer de la taula classificatòria però fins a sa mitga hora de partit no va poder estar tranquil si a nes marcador mos referim, ja que s´equip visitant agontava tots els atacs alaroners sense defer-se gaire. Així hi tot a nes 18 minuts i per mediació de Lluis Bayon, l´equip local va inaugurar es tanteix i va ensetar lo que pareixia que havia d´esser una goletjada degut a nels factors a favor que tenia l´equip. Però tan sols tres minuts després el conjunt visitant sorprenentment aconseguía s´empat a nes marcador per mediació de Domínguez amb un poc de sort ja que sa pilota abans d´entrar en el portal de Pájaro va tocar en el cap d´un jugador de camp. A partir d´aquí l´Alaró va saber reaccionar rapidament i quatre minuts després de s´empat ja va aconseguir una altre vegada adelantar-se a nes marcador per mediació de Juanca col.locant sa pilota per damunt es porter Martí; a nes 29 minuts de partit l´Alaró va poder aconseguir el tercer gol, ja que Lluis Bayon va enviar s´esfèric a n´el travesser de sa porteria contraria, pero per poder veure aquest tercer gol de l´Alaró varen haver de passar dos minuts més, ja que a nes 31 va esser en Carlos Verdejo en un ràpid contraatac quant es va trobar davant es porter visitant i amb molta de serenitat va colocar-li sa pilota pes pal curt quan aquest esperava que la centres cap enmig de s´àrea. Es domini local seguia aumentant i tres minuts més tard i després de treure un corner, en Toni Ramis amb es peu i de damunt sa linea que delimita s´àrea petita aconseguí es quart gol alaroner. I quan faltaven tant sols dos minuts per arribar a nel descans s´extrem alaroner Enzo aconseguía es quint gol de l´Alaró col.locant sa pilota a ran del pal esquerr de sa porteria contraria amb un xut molt intencionat.

Sa segona part i degut a nes marcador abultat s´equip local va llevar es peu de s´accelarador i es varen vuere uns trenta primers minuts d´aquesta part molt avorrits i sense gens d´intensitat, fins que es canvis fets pels entrenadors locals varen suposar un poc de sàvia nova i també varen duur dos gols més a nes marcador, es primer aconseguit per Andreu Ruiz amb un xut de bastant enfora que es porter es va menjar pes pal curt i es segon i definitiu aconseguit per es porter Julià ( que a n´aquest partit va jugar de davanter centre els darrers 25 minuts ) de tacó sorprenent totalment no tan sols a nes porter contrari sino també a tot es públic asistent a s´encontre.