El RCD Mallorca perquè la Serra sigui Patrimoni Mundial

Cladera y Armengol

Francina Armengol ha presidit l’acte de suport del president del RCD Mallorca, Jaume Cladera, que ha signat perquè la Serra de Tramuntana sigui declarada Patrimoni Mundial UNESCO.

El president del RCD Mallorca, Jaume Cladera s’ha sumat als suports a la candidatura per la Serra de Tramuntana en un acte que ha tingut lloc a Palau Reial presidit per Francina Armengol. A la signatura també han assistit la consellera d’Esports, Joventut i Igualtat, Josefina Ramis, i el director insular d’Esports, Paco Blasco.

Cladera ha explicat com l’equip farà explícit el seu suport en el partit de diumenge davant l’Almeria a l’Iberostar estadi quan els jugadors mostraran una pancarta per la Serra de Tramuntana, candidata a Patrimoni Mundial en la categoria de paisatge cultural. El Consell d’Administració del Club en la seva reunió ordinària de dilluns 8 de novembre ja va decidir adherir-se a la candidatura proposta pel Consell de Mallorca. El Club considera la Serra de Tramuntana un motiu d’orgull per a la ciutadania d’aquesta terra «que entre tots i totes hem de preservar com a valor de present i futur per a la nostra illa», ha assegurat Cladera. Per aquest motiu, ha afegit, aquesta causa precisa del suport de tots aquells que estimen i aprecien la Serra.

Blasco, Cladera, Armengol y Ramis

Per la seva banda, la presidenta del Consell, Francina Armengol, ha agraït el suport de l’equip a la futura declaració i ha destacat els valors culturals i patrimonials excepcionals del paisatge de la Serra i la importància de la declaració per la seva protecció futura. Armengol ha remarcat la importància que la ciutadania recolzi la Serra en el seu camí per arribar a ser Patrimoni Mundial UNESCO.

Els Reis d’Espanya i els prínceps d’Astúries han signat també per la Serra al llibre d’honor de la candidatura que compta amb el recolzament de representants il·lustres de molts àmbits de la societat que volen fermament que la Serra sigui reconeguda com a Patrimoni de la Humanitat.

Consell de Mallorca

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.