Crónica 1ª Reg.: Alqueria 1 – 0 Porto Cristo

El trio arbitral con los capitanes del partido

Alineaciones:

Alqueria: Antonio Mas, Miguel A Cañas, Juan Rigo, Pere Estelrich, Francisco Ballester, Said Lazaar, Antonio O Lopez, Miguel A Alvarez, Marcos A Tejero, Bernardo Ginard y Carlos L Alvarez.

Sustituciones: Jaime Barcelo por Juan Rigo (min.26), Francisco R Pastor por Francisco Ballester (min.37), Bartolome Roig por Carlos L Alvarez (min.74) y Antonio M Monserrat por Francisco R Pastor (min.87)

Porto Cristo: Alejandro Romero, David Pantoja, Guillermo Rios, Marc Cascales, Juan Antonio, Antonio B Mañas, Emiliano Nicolau, Bartolome Perello, Pedro Castellon, Francisco J Creo y Luis A Ramos.

Sustituciones: Saul Granados por Pedro Castellon (min.70), Antonio Prieto por Antonio B Mañas (min.80) y Antonio Bonet por Emiliano Nicolau (min.85)

Goles: 1-0 Said Lazaar (min 66)

Árbitro: Francisco Durbay González. asistido por Silvia Pellicer Calafell y Kilian Crespi Vázquez.

Tarjetas: Juan Rigo (amarilla, min 26), Francisco Ballester (amarilla, min 37), Antonio Mas (amarilla, min 70), Marcos A Tejero (amarilla, min 78), Francisco R Pastor (amarilla, min 80) y Marcos A Tejero (amarilla, min 81) para el Alqueria. Pedro Castellon (amarilla, min 51) y Luis A Ramos (amarilla, min 89) para el Porto Cristo.

Comentario:

Un Porto Cristoque sortia a no perdre, tancat dins el seu camp, un Alqueria que arriscava poc, molt de tocar baló però sense crear perill a la poteria visitant, s’arribaren a contar fins a 18 passes sense arribar a l’àrea visitant. En el primer temps es creava una sola ocasió de gl una falta que el visitant Tortosa de cap l’enviava al tavasser.

El segon temps arrancava molt semblant al primer, amb una miqueta mes d’empanta pels locls, al minut 52 el loalOscar Lopez a treta d’una falta estavellava l’esfèric al tavasser, 7minuts mes tard el porter visitant Tomeu Perelló enviava a corner una rematada de Marcos, en el minut 65 seria Said que marcava lúnic gol del partit entant la pilota per l’escaire al segon pal, arrel del gol el Porto Cristo es tirava una miqueta mes endavant i es veia un poquet de futbol, els visitants tenien una altre ocasió de gol que Toni Mas parava.

Resumint: uns primers 70 minuts ?AVORRIDISIMS? i uns 20 minuts de poca cosa.

Blai per a Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.