Crónica Cadetes 2ª Reg. (Gr. C): E.m.binisalem del B. 3 – 0 Rtvº Arenal del A.

El Binissalem vence al Arenal
El Binissalem vence al Arenal

Alineaciones:

E.m.binisalem del B.: Antoni Marti, Juan R Garcia, Salvador De Gracia, Marc Company, Guillem Borras, Marc Vallespir, Jose Horrach, Gregorio J Carbonell, Jaime Arrom, Joan M Coll y Iago Sixto.

Sustituciones: Josep A Mir por Gregorio J Carbonell (min.40), Josep Ll Valles por Joan M Coll (min.40), Antoni Valles por Salvador De Gracia (min.40), Marc Valeriano por Jaime Arrom (min.50) y Marc Venteo por Guillem Borras (min.56)

Rtvº Arenal del A.: Nikolay P Ivanov, Jesus Sanchez, Victor Rodriguez, Francisco J Cano, Manuel A Romero, Raul Simo, Rafael Roman, Vasil R Andreev, Enric A Adam, Daniel Bauza y Alejandro Moreno.

Sustituciones: Iñaki Bibiloni por Francisco J Cano (min.40), Jose Mª por Raul Simo (min.60), Daniel Petrur por Alejandro Moreno (min.66) y Matias Osuna por Daniel Bauza (min.77)

Goles: 1-0 Guillem Borras (min 37), 2-0 Guillem Borras (min 39) y 3-0 Antoni Valles (min 70)

Árbitro: Raúl Martín García.

Comentario:

Justa victòria de l’E.M.Binissalem davant un rival directe en la classificació, el Rtvo.Arenal.

Domini en ocasions de gol de l’equip local, però sense sort enfront de la porteria contrària, fins als minuts finals, on aprofitant dues internades per la banda dreta, han acabat amb dos gols practicament calcats. Durant la primera part, el Rtvo. Arenal ha disposat de dues clares ocasions desbaratades pel porter local.

Descans 2-0

En la represa, el Rtvo. Arenal ha sortit amb mes intensitat que l’E.M. Binissalem, aprofitant que el Binissalem havia realitzat 4 canvis en el vestuari, l’equip visitant a complicat aquests primers instants de la trobada. Aquest domini, al no veure’s reflectit en un gol, ha anat decaient a poc a poc, i l’E.M. Binisssalem a començat a tenir ocasions clares enfront de la porteria rival, de les quals ha aprofitat una per col·locar-se 3-0 mancant a 20 minutos del final. Després d’aquest gol, el Rtvo. Arenal ho ha intentat però el gol els ha minvat moralment, i les ocasions mes clares les disposava l’equip local.

En tot moment el partit s’ha disputat netament per part dels dos equips, a excepció d’un enfrontament entre dos jugadors després d’una falta, que el col·legiat ha solucionat d’una manera exemplar, en reunir als dos jugadors en un lateral del camp, i després de conversar amb ells, han descansat un minut en les banquetes.

Resultat final 3-0 després d’una trobada entre dos equips de la taula mitjana de la classificació.

binijaume para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.