Crónica Preferente: Alaro 0-0 Genova

El Alaro empata con el Genova
UD. ALARO: Emiliano – 2 -, Alberto – 2 -, Adrià – 2 -, Dani Torres – 2 -, Gaspar – 2 -, Manu – 2 -, Amengual – 2 -, Guasp – 2 -, Víctor – 2 -, Calderón – 2 – i Muntaner – 2 –

Canvis: Diego – 2 – per Manu, Rosselló – 2 – per Muntaner, Andreu – 2 – per Calderón i Javi – 2 – per Amengual

GENOVA: Mayans – 2 -, Maicol – 2 -, Javito – 2 -, Josete – 2 -, Edu – 2 -, Bouba – s.c. -, Johan – 2 -, Javi Fernandez – 2 -, Hector – 2 -, Mati – 2 – i Xori – 2 -.

Canvis: Matias – 2 – per Bouba, Solana – 2 – per Maicol, Cristian – 2 – per Mati i Mario – 2 – per Xori.

ARBIT: Payeras Bover. Molt protestat per els dos equips, no va mesura de sa mateixa manera a l´hora de les targuetes. Va amonestar amb groga a nels locals Dani Torres, Amengual, Víctor, Calderón, Muntaner i Rosselló i per part visitant només a Matias.

Comentari:

Empat que no deixar content a cap dels dos equips, ja que sumar només de punt a punt ret molt poc. Es partit va començar amb una mala noticia, ja que es va guardar un minut de silenci per sa resent mort del pare del jugador local Biel Roca, i llavors tan sols a nes tres minuts de joc es va haver de retirar es jugador visitant Bouba ja que en una jugada fortuita va rebre un cop a nel nas que li va produir sa rotura des tabique nasal, hi va haver d´esser evacuat a sa clínica amb una ambulancia.

Passant a nes partit propiament dit, podem comentar que sa primera part va començar millor el Genova, arribant dues vegades a porteria rival, una de les quals el porter Emiliano no es va entendre amb la seva defensa, lo que va ocasionar una clarísima ocasió per el visitants. A partir d´aquest moment, els jugadors locals es van espabilar i van passar a dominar completement es joc, gaudint de varies ocasions per inagurar es marcador, destacant-ne sobretot dues; sa primera a nes 23 minuts quan amb una jugada de falta ensallada el davanter local va xutar passant sa pilota molt aprop des pal dret de sa porteria de Mayans, i sa segona a nes 39 minuts, quan en Toni Amengual va culminar un gran contraatac per s´extrem dret de s´atac local, però va creuar massa sa pilota davant sa sortida des porter visitant.

Sa segona part ja no va esser tan entretinguda, i ses ocasions per poder marcar tant d´un equip com de s´altre varen escaisatjar molt, fins arribar a nes punt, que només podem destacar-ne una per equip, s´ocasió local va esser a nes 70 minuts de joc quan en una gran jugada de Toni Amengual per banda dreta, va arribar fins a sa linea de fons, però sa seva centrada va recorre per davant tota sa porteria rival sense que ningú pogués introduirla a dins; i s´ocasió visitant va venir a nes minut 81 quan en un gran xut desde enfora va forçar que Emiliano hagués de fer sa millor aturada de tot es partit.

En definitiva, empat inutil per els dos equips que es despedeixen així l´any 2010.

BONES FESTES A TOTS ELS LECTORS D´AQUESTA PÀGINA I FINS L´ANY QUE VE.

A. Vidal para Fútbol Balear

Fotos Fco Cañadillas


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.