Crónica Benjamines F-8 Pueblos (Gr. A): Alaro 3 – 1 Xilvar

Alaro: Santiago Fernandez, Jaume Benitez, Francisco M Guardiola, Gabriel Coll, Josep A Isern, Diego Lliteras, Luca Y Martin y Roger Gotarredona.

También jugaron: Xavier Simonet, Damia Sampol y Marti Mascaro

Xilvar: Mateu Vaquer, LlorenÇ Coll, Josep A Reynes, Adria Moreno, Albert Martin, Alejandro Sampol, Ivan Corrales y Xavier Martin.

También jugaron: Joan Barcelo

Goles: 1-0 Roger Gotarredona (min 16), 2-0 Xavier Simonet (min 22), 2-1 Ivan Corrales (min 25) y 3-1 Xavier Simonet (min 28)

Árbitro: Juan Manuel Albiol González.

Victòria justa de l´Alaró en un partit emocionant. Es primer quart va acabar sense gols, on es va poder veure un joc molt igualat, on cap dels dos equips es destacava com a clar dominador des partit.

Es segon període des partit l´equip alaroner va decantar clarament es partit a nes seu favor amb dos gols fruit del major domini des joc. A nes tercer quart els dos equips varen sortir decidits a atacar i prova d´això es que en tant sols un dos minuts varen aconseguir marcar un gol per banda, primer acursant es resultat per part de Seguí, pero sense temps de reaccionar en Xavier va aconseguir es tercer per s´equip local.

Es darrer quart va esser com es primer en quant a gols, ja que no en varen poder marcar cap dels dos equips