Crónica 1ª Reg.: Petra 0 – 0 A-llubi

El Llubi empata a domicilio

Alineaciones:

Petra: Antoni Monroig, Victor M Lopez, Juan Amengual, Manuel Cela, Carlos Jaime, Joan C Font, Guillermo Jaume, Miguel Vanrell, Miquel Santandreu, Guillermo Roig y Cristobal Barcelo.

Sustituciones: Antonio Huertas por Manuel Cela (min.49) y Joan Bibiloni por Carlos Jaime (min.72)

A-llubi: David Martinez, Jose L Valens, Antonio Figuerola, Jesus Tamarit, Mateo Alorda, Gabriel Salva, Antonio Ferragut, Miquel Torrens, Timo D Dorrman, Biel Alomar y Rafael Bauza.

Sustituciones: Antonio Crespi por Antonio Ferragut (min.57), Miguel Pons por Jose L Valens (min.63) y Juan Planas por Mateo Alorda (min.80)

Árbitro: Miguel Domato Pedreira. asistido por Otto Vicente Morcillo Arboleda y Silvia Pellicer Calafell.

Tarjetas: Juan Amengual (amarilla, min 39), Cristobal Barcelo (amarilla, min 59), Antonio Huertas (amarilla, min 75), Joan C Font (amarilla, min 78) y Juan Amengual (amarilla, min 87) para el Petra. Rafael Bauza (amarilla, min 89) y Antonio Figuerola (roja, min 89) para el A-llubi.

Comentario:

Partit per olvidar, el que es va disputar al camp Municipal de Na Capitana a Petra, entre l’equip local i els visitants del CDA LLubí. L’assistència de públic, va ser escassa, i durant el partit, van predominar forts vents i pluges a estones.

El partit va ser avorrit, travat i poc vistos de cara a l’espectador, i es que es van enfrontar dos equips, els quals els va poder mes la por a perdre els tres punts, que no pas les ganes de anar a guanyar-lo. Així les coses, a la primera part, el joc al mitg del camp va ser una costant, fet que contribuï a que el partit fora poc vistos, el Llubí, intentava arribar a la porteria contraria, per mitja de pilotes llargues cap a Salva, però la veterana i experta parella de centrals de l’equip local, Vanrell i Barceló va aturar en tot moment al jove davanter Llubiner. Per la seva banda, el Petra, intentava arriba a la porteria d’un acertat i segur Tamarit, per mitja d’algunes internades per la banda de J.Carles Font.

Ja a la segona part, al minut 55, el Llubí, per mitja de Figuerola, golpetjava per primera vegada a porteria, mentre que el Petra, ho feia uns minuts mes tard. Ni els canvis, van ser capaços de desequilibrar aquesta costellada de partit, que es va encalentir en les expulsions de Joan Amengual, per doble amonestació i Figuerola, per vermella directa, per una suposada agressió a un jugador local. S’ha de dir que les dues expulsions, van arribar ja a les acaballes del partit.

D’aquesta manera, i amb aquest empat, el Petra, es situa tercer per la coa en set punts, a falta de que es disputin alguns partits de la jornada de Diumenge, mentre que el CDA, amb 18 punts, es situa a la part mitja de la taula. Com a reflexió final, s’ha de dir que el Petra, en el partit d’avui, ha demostrat que es capaç de competir dins aquesta lliga, tot i que s’ha de dir que estam parlant d’un equip en construcció, degut al recent canvi d’entrenador i les incorporacions d’alguns jugadors. Per la Seva banda, el CDA, ha acusat les nombroses baixes d’alguns jugadors claus dins l’esquema de Jaume Puça.

Coramet para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.