Crónica Preferente: Alaró 0-3 Son Ferrer

El Alaró cae derrotado en su feudo ante el Son Ferrer

Alineaciones:

UD. Alaro: Adrian, Campins , Alberto, Javi, Adrià, Gaspar, Calderón, Fede, J.L., Rosselló i Amengual.

Canvis:Víctor per Rosselló, Diego per Amengual, Riquelme per Fede i Sergio per Alberto.

Son Ferrer: Gabi, Rufo, Sebas, Jhony, Adri, Colombo, Petrov, Magno, J.Lopez, Turu i Nene – 3 –

Canvis: Antonio per J.Lopez, Toni Cáliz per Petrov, Juanito per Magno i Camaño per Jhony.

Arbit: Roig Bonet. Molt malament i molt mal auxiliat per es seu jutge de linea des banquets.

Targetes: Amonestà amb groga a nels locals Rosselló i Javi; i per part del Son Ferrer a Colombo, Nene i Adri.

Gols: 0 – 1 min. 50 Nene 0 – 2 min. 58 Nene 0 – 3 min. 78 Nene

Comentario:

Derrota massa abultada la que ha sofert aquest horabaixa s´equip alaroner, ja que ha pesar que el Son Ferrer a sa segona part a merescut endur-se es tres punts, es tres gols de diferència son massa.

Primera part els dos equips han anat a sercar sa victòria i s´han vist oportunitats dins les dues àrees, encara que s´equip de l´Alaró ha estat es que les ha tengudes un poquet més clares. a pesar d´aixó ha imperat sa prudència en els dos equips, demostrant que els dos entrenadors es tenien molt de respecte un a s´altre entre altres coses perque es coneixen be i perque els dos equips fins es moment rendien molt bé en el campionat.

A se segona part ja ha canviat es panorama i el Son Ferrer ha demostrat estar un escaló per damunt de l´Alaró i se n´ha duit es tres punts en disputa Es primer gol ha estat molt protestat per s´equip alaroner ja que venía precedit d´un clar fora de joc, però no ho senyalà ni es jutge de linea ni s´arbit i per tant ha pujat a nes marcador; fet que ha descentrat a s´equip local el cual no ha pogut recuperar-se d´aquest cop tant fort.

Comentari apart es mareix l´actuació tant de s´àrbit com del jutge de linea que cubria sa banda de ses banquetes, ja que ha estat horrorosa e impresentable. A sa primera part s´àrbit ha amonestat a nels tres jugadors visitants amb targetes que no ho mereixien, en canvi a sa segona part hi ha hagut moltes de jugades mereixadores de targeta i no les ha mostrades.També indicar que a sa jugada que ha precedit es primer gol hi havia un fora de joc clarísim. Es jutge de linea s´ha passat tot es segon temps ficant-se amb es públic quan aquest li protestava les seves decisions dubtoses i com a mostra de sa poca coordinació de s´àrbit i es seu jugte de linea es que en una jugada des partit han donat permis a sa masajista del Son Ferrer per entrar dins es camp i seguidament quan estava entrant ha donat ordre de reanudar es joc amb ella dins es camp.

Andreu V. para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.