Crónica Alevines 2ª Reg. (Gr. C): Alaro 2 – 3 Xilvar

Alaro: Fabio M Liedtke, Miquel Garcia, David Sans, Barbara Bover, Jorge H Alvarez, Xavier Salom, Seven Alvarez, Miquel A Matas, VicenÇ Coll, Juan R Andrews y Joan Marc.

Sustitucions: Marcos Fernandez por Xavier Salom (min.31), Belisario Fidel por Barbara Bover (min.33), Nazar Husin por Miquel Garcia (min.40), John K Salguero por Joan Marc (min.45) y Joan Simonet por Juan R Andrews (min.45)

Xilvar: Jose Alejandro, Jaume Sastre, Juame Munar, Marc Mir, Pere J Reus, Tobias B Gonzalez, Pere Rotger, Antoni Manel, LlorenÇ Alorda, Pere A Llobera y Alberto Caballero.

Sustitucions: David Martin por Antoni Manel (min.30), Antoni Femenias por Pere J Reus (min.30), Jaume Segui por Pere A Llobera (min.32), Isaac Llabres por Pere Rotger (min.36) y Miquel Ballester por Juame Munar (min.43)

Gols: 1-0 Miquel A Matas (min 12), 1-1 Pere J Reus (min 31), 1-2 Pere Rotger (min 34), 2-2 Jorge H Alvarez (min 39) y 2-3 Pere Rotger (min 55)

Árbit: Antonio Dasoy Gómez.

Comentari:

Derrota totalment injusta, ja que es resultat més just per aquest partit hagués estat un empat.
Per justitificar lo dit anteriorment hem d´indicar que es partit ha estat molt vistós ja que els dos equips s´han dedicat més a atacar que no a defensar. Es primer temps ha acabat amb victòria local per 1 – 0, i hem de dir que aquest resultat ja era injust, perque els dos equips varen disfrutar de varies ocasions per marcar, però només l´Alaró ho va aconseguir, es resultat parcial més just era empat.

Només començar es segon temps ( a nes primer minut ), el Xilvar va aconseguir s´empat i cinc minuts després Rotger aconseguía adelantar es seu equip a nes marcador, però aquest resultat no reflexava gens ni mica lo que es veia dins es camp, ja que tant l´Alaró com el Xilvar jugaven totalment a s´atac i teníen grandísimes ocasions i molt clares per marcar.A nes cinc darrers minuts de partit cada equip va lograr un gol que deixava es resultat final amb un 2 -3; però repetesc que lo més just hagués estat que es partit hagués acabat amb taules i els dos equips s´haguesin repartit es punts. Un altre pic serà