Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): Poblenç Atº D. P. 5 – 5 Rtvº Arenal del A.

El colegiado con los capitanes del partido

Alineaciones:

Poblenç Atº D. P.: Gabriel Femenias, Sebastian Socias, Rafael Balle, Rafel Reynes, Francesc Bennasar, Francesc Serra, Pere A Dupuy, Mateo A Morey, Francisco Javier, Francsico X Lopez y Antoni Ferrer.

Sustituciones: Joan Mir por Sebastian Socias (min.36), Raul Garcia por Antoni Ferrer (min.36), Joan Serra por Mateo A Morey (min.40), Bernat Cantallops por Francisco Javier (min.51) y Miquel Serra por Gabriel Femenias (min.55)

Rtvº Arenal del A.: Adrian Garrido, Hector R Guinot, Rafael M Florit, Juan A Vilches, David Aguilo, Juan M Orts, Ezequiel N De, Guillem Nadal, Reguera Plaza, Francisco Revuelta y Fabian Puerto.

Sustituciones: Collado Marti por Juan A Vilches (min.15), Jimenez Campins por Reguera Plaza (min.42) y Bourke Charle por Francisco Revuelta (min.50)

Goles: 1-0 Mateo A Morey (min 7), 2-0 Pere A Dupuy (min 11), 3-0 Francesc Bennasar (min 29), 3-1 Collado Marti (min 32), 3-2 David Aguilo (min 34), 4-2 Pere A Dupuy (min 38), 5-2 Francesc Bennasar (min 43), 5-3 Guillem Nadal (min 57), 5-4 Collado Marti (min 70) y 5-5 Collado Marti (min 70)

Árbitro: Antoni Prats Martí.

Comentario:

Comença el partit amb un Poblenç dubitatiu i un Arenal atrevit ,que és el que arriba més vegades a la porteria rival. La primera jugada ofensiva clara dels locals acaba en gol per mediació de Morey.

El gol tranquil·litza el joc local i no es fa esperar el segon gol pobler per mediació de Dupuy amb un subtil toc tècnic a partir d?un còrner.

La superioritat poblera és manifesta i es succeeixen les jugades ofensives. Cesc Bennassar aconsegueix el tercer gol pobler d?un gran xut.

No ha passat mitja hora i sembla que el Poblenç te ben encarat el partit.

Poc abans d?acabar la primera part, una pèrdua de pilota al mig de camp provoca un contraatac de l?Arenal mol ben executat per Adrián , és el primer gol que li marquen en aquesta lliga al Poblenç.

Al començar la segona part, Dupuy roba una pilota, corr la banda, es planta davant el porter i marca el quart gol. Posteriorment una falta llunyana llançada per Xavi és aturada amb dificultat per el porter visitant, mentrestant arriba Cesc i amb falta sobre el porter executa el gol que implica el 5 a 1.

Ara comença la crònica d?un altre partit. L?àrbitre per compensar l?errada anterior pita un penal a favor de l?Arenal. Es posa el partit amb un 5-2 a falta de 13 minuts. Dos minuts desprès un corner tret per l?Arenal acaba dins la porteria Poblera, ja hi tenim el el 5-3.

Els poblers són incapaços d?estirar les línies dins el camp, de sortir amb la pilota controlada. En aquest punt l?entrenador visitant li demana a l?àrbitre quants de minuts queden, l?àrbitre li diu : dos minuts. Una jugada embullada acaba amb el 5-4, estem en el minut 70 del partit. Els visitants estan eufòrics i els poblers empardalats. El Poblenç treu d? enmig del camp quan el temps ja s?ha acabat, com no podia ser d?un altre manera,es succeeix una pèrdua de pilota, jugada embullada i gol. Els visitants celebren el gol com si d?una gran victòria es tractés . I aquí s?acabà el partit, per desgràcia de l?Arenal, per què sinó acaben guanyant.

M?ha agradat molt el coratge i la fe de l?Arenal, és un equip que donarà alegries al seus seguidors si continuen lluitant d?aquesta manera. El Poblenç és capaç del millor i el pitjor dins un mateix partit . Tindrà que reflexionar en Toni Cladera com es pot fondre un equip d?aquesta manera.

L ´actuació de l?àrbitre ha sigut mediocre, no ha tingut que veure amb el resultat del partit, per la seva joventut segur que tindrà millors partits, sobretot si recorda que dos errors en sentit contrari no equival a justícia.

L?actitud de la nombrosa parròquia que ha vingut a veure el partit ha sigut excel·lent.

Anaclet Dupuy para Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.