Crónica Juveniles 1ª Reg. (Gr. A): Es Pla del M. 0 – 2 Manacor «C»

El Manacor C se impone en Porreres
El Manacor C se impone en Porreres

Alineaciones:

Es Pla del M.: Jaume Sureda, Sebastia Moragues, Antoni Sastre, Antonio Bergas, Marc Solier, Pere Servera, Miquel Ginard, Jaime Jaume, Brian Maximiliano, Miquel Binimelis y Joan Mora.

Sustituciones: Sebastia Catala por Miquel Ginard (min.45), Antoni Mayol por Miquel Binimelis (min.45), Antoni Miralles por Joan Mora (min.45), Antoni Nicolau por Antonio Bergas (min.67) y Joan A Cerda por Brian Maximiliano (min.76)

Manacor «C»: Alexis Torres, Gabriel Nadal, Rafael Barrientos, Pedro Bassa, Joan Cabrer, Oscar Velazquez, Josep Garcia, Sebastian Vadell, Miquel Rossello, Guillem Galmes y Mateu Caldentey.

Sustituciones: Joan Febrer por Mateu Caldentey (min.45), Alex F Solano por Rafael Barrientos (min.70) y Joan C Morey por Joan Febrer (min.89)

Goles: 0-1 Sebastian Vadell (min 18) y 0-2 Sebastian Vadell (min 90)

Árbitro: Salvador Fornés Bover.Buena actuación.

Tarjetas: Brian Maximiliano (amarilla, min 61), Antoni Sastre (amarilla, min 73), Pere Servera (amarilla, min 84), Jaime Jaume (amarilla, min 90) y Pere Servera (amarilla, min 90) para el Es Pla del M.. Miguel Mondejar (amarilla, min 39), Josep Garcia (amarilla, min 56), Oscar Velazquez (amarilla, min 63), Rafael Barrientos (amarilla, min 75), Joan Cabrer (amarilla, min 80), Alex F Solano (amarilla, min 82), Joan Febrer (amarilla, min 88) y Alexis Torres (amarilla, min 90) para el Manacor «C».

Comentario:

Disputat i emocionant partit el jugat aquest dissabte al camp de ses forques de Porreres.

L’equip d’en Miguel Mondejar s’ha avançat a minut 15 de partit després d’uns minuts d’alternança al joc on als primers instants de partit s’ha pogut veure que el manacor tenia l’intenció de posar l’intensitat que es necessita per poder guanyar dins contrari.

A partir del gol el Pla s’ha estirat un poc, però el Manacor ha seguit fent el seu joc i en una serie de jugades per banda a pogut incrementar el marcador. El Pla basava el seu futbol sobretot en balons molt perillosos dins l’àrea però el manacor s’ha sabut defensar en ordre i sortir al contraatac, però s’ha a rribat al descans amb el 0-1.

La segona part a començat amb la mateixa tònica on el Manacor tocava la pilota i el Pla seguia penjant balons, sobretot a jugada de pilota aturada, però així com ha anat pesant els minuts entre que el Manacor a anat reculant al seu camp per defensar el resultat i les continues aturades de joc per faltes al mig del camp (algunes molt riguroses), la pilota ha passat a menejar-la el Pla. El manacor s’ha defensat amb força i molt ben plantat al camp i en un dels contraatacs a l’acabament del partit el Manacor a aconseguit el 2on gol.

En definitiva intens i disputat partit que ha guanyat l’equip més encertat de cara al gol.

S. Galmés para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.