Crónica Prebenjamín F8 (Gr.D): Sollerense 5-5 Andratx

El sollerense empata anate el Andratx

Alineacions:

Sollerense: Izan, Yuzun, Valentin, Amengual, Marc, Aleix, Urik i Tristan. També han jugat Sergio, Albert i Carlos.

Andratx: Antoni, Maruan, Raul, Martin, Marcos, Francisco, Nole i Fernando. També han jugat Manuel, Alejandro, Daniel i Joan.

Àrbitre: Ivan Bergas. Bona actuació.

Gols: 0-1, Nole. 1-1, Yuzun. 1-2, Nole. 1-3, Francisco. 2-3, Tristan. 2-4, Marcos. 3-4, Tristan. 3-5, Daniel. 4-5, Tristan. 5-5, Tristan.

Comentari:

Molt bon partit el vist avui a Sóller, per encetar la temporada com a locals del Sollerense, que fins ara sempre havia jugat lluny de Sóller.

El partit ha estat molt ben jugat per els dos equips. Sempre a l’atac i molt lluitat.

Si una cosa caracteritza en aquest nou Sollerense es que sempre juguen a l’atac, mai es desanimen i lluiten fins al darrer segon de cada partit per assolir els objectius, sempre amb un coratge i unes ganes molt meritories en nins d’aquesta edad. Per tots aquets motius tots els que les veuen jugar no poden més que animar-los i felicitar-los.

Avui desde el primer minut el partit s’ha posat molt costa amunt. Ja que tot d’una s’ha avançat l’Andraitx al marcador. Yuzun empatava de seguida d’un bon xut desde la frontal de l’area que entrava col.locat per el par dret del porter andritxol.

Però l’Andratx ha seguit jugant molt bé i ha tengut més ofici que els sollerics fent notar a demunt es camp que duen tots ells dos anys jugant i competint, mentre que el sollerics fa uns dos mesos que juguen a futbol. Arrel d’aquesta major competitivitat dels andritxols sempre han anat manant al marcador i quasi sempre per una diferència de dos gols que els donava una comoditat al joc que els feia no haver d’arriscar.

Faltant 10 minuts per el final del partit, pareixia que lla victòria seria visitant ja que el marcador reflectia un clar 3 a 5. En aquest moment els sollerics han arriscat, perdre de un o de dos era el mateix, aixi que a par totes. Tots aquets darrers deu minuts els sollerics han jugat amb un sol defensa, Valentin al darrera que ha estat genial, amb tres mitjos pressionant a tot el camp per recuperar pilotes rapidament i amb tres davanters que no han donat treva a la defensa andritxola. Fruit de tot això arribava el premi quan al darrer minut Tristan establia el definitiu i merescut empat a cinc, devant un sorpres Andratx.

Partidasso de Yuzun avui que ha defensat molt be i s’ha incorporat encara millor a l’atac. I partidarro de tots que han donat moltisimes pilotes a l ‘home gol de l’equip, Tristan perque aquest novament fes un «poker» de gols, aconseguits gràcies a la lluita de tots es nins que avui més que mai han jugat en equip per assolir un empat amb regust a victòria.

www.udsollerense.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.