Crónica Benjamines F-8 Pueblos (Gr. A): Alaro 5 – 2 Santa Maria

El alro gana al santa Maria
El Alaro gana al Santa María

Alineaciones:

Alaro: Santiago Fernandez, Jaume Benitez, Francisco M Guardiola, Diego Lliteras, Luca Y Martin, Roger Gotarredona, Xavier Simonet y Damia Sampol.

También jugaron: Gabriel Coll, Josep A Isern y Marti Mascaro

Santa Maria: Nicolas F Porciuncula, Alzina Sastre Roig De Lluis, Miquel Gamundi, Antoni Juan, Paula Garau, Helio V Ribeiro, Andreu Molinaz y Danitz Razuan.

También jugaron: Hernan Meliveo, Josep Piza y Mateu A Arrom

Goles: 1-0 Roger Gotarredona (min 4), 2-0 Damia Sampol (min 12), 3-0 Damia Sampol (min 23), 4-0 Xavier Simonet (min 32), 4-1 Hernan Meliveo (min 35), 5-1 Damia Sampol (min 43) y 5-2 Hernan Meliveo (min 49)

Árbitro: Pablo Caldenteny Amengual.

Comentario:

Començament fulgurant de l´Alaró que en tan sols tres minuts ja havía aconseguit adelantar-se amb dos gols a nes marcador, el primer per mediació de Roger aprofitant una indecisió de sa defensa i es porter visitants, i es segon marcat per Damià de xut que va entrar arran des pal dret de sa portería. A n´aquest primer quart el Sta. María va tenir una ocasió per marcar amb un xut que va aturar molt be en Santi.

Es segon quart va esser dominat totalment per l´Alaró, encara que no va batre en cap ocasió sa portería de Nicolas, i s´equip visitant tampoc va aconseguir cap gol.

A nes tercer quart també es varen poder veure dos gols més a nes primers tres minuts de joc, es primer per mediació de Damià de corner directe – gol olímpic – que suposa es 3 – 0 momentani, i dos minuts després, es primer gol visitant de Sandoval amb un toc molt sutil canviant sa dirrecció inicial de sa pilota; i a ses acaballes d´aquest tercer quart i després de sa treta d´una falta per part de Damià que en Nicolas no va poder blocar, en Xavier va aprofitar-se per agafar sa pilota suelta i marcar es 4 – 1.

Es darrer quart va esser més mogut en quant a joc, ja que es dos equips atacaven despreocupant-se un poc de ses respectives defenses, lo que va ocasionar que els dos equips tenguesin varies ocasions per poder ampliar sa seva compte de gols, però tant sols en varen aconseguir marcar un per equip, es de l´Alaró va esser per part de Damià de fort xut, i es gol visitant va esser materialitzat per Sandoval en el darrer instant de partit.

AV para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.