Crónica Pre-benjamines F-8 (Gr. D): Platges de Calvia 4 – 5 Sollerense

Alineacions:

PLATGES DE CALVIÀ: Jean, Davies, Samuel, Ramiro, Alcover, Winston, Cristian i Saul. També han jugat, Nyppeli, Quinn, Jonas i Unai.

SOLLERENSE: Izan, Valentin, Lluc, Yuzun, Marc, Aleix, Tristan i Carlos. També han jugat Biel, Albert, Sergio i Urik.

Àrbitre: Coll Juaneda. Bona actuació.

Gols: 0-1, Carlos. 0-2, Carlos. 1-2, Samuel. 1-3, Tristan. 2-3, Davies. 2-4, Tristan. 3-4, Saul. 3-5, Tristan. 4-5, Samuel.

Partit molt emocionant el vist aquest cap de setmana a Santa Ponsa, entre dos bons equips. Marcador molt ajustat durant tot el partit, encara que sempre per devant l’equip solleric, que sempre va manar en el marcador.

El partit fou molt disputat, sense ni un segon de treva i ha on ambdos equips no donaren mai una pilota per perduda.

El Sollerense va dur el ritme del partit la major part del mateix, encara que el darrer quart l’equip local va empenyar de valent i hagues pogut empatar el partit, si en el darrer minut Marc no rebutja un xut de Samuel que anava a porta.

La bona col.locació i l’oportunisme de Carlos, juntament amb un Tristan letal a pilota aturada, al final van ser decisius perque els sollerics s’enduguessin els tres punts en joc.

Aquets dos jugadors, van ser protagonistes per els gols i el bon joc fet, però també acompanyats per tots els components de l’equip verdiblanc, que van fer un gran esforç durant tot el partit i sempre van cercar la porteria contraria jugant lo millor possible.

Molt bé, també Izan a la porteria, que no va poder fer res en els quatre gols calvianers, impossibles de parar.