Crónica Juveniles 1ª Reg. (Gr. A): Manacor «C» 3 – 4 Santa Catalina Atº

El árbitro con los capaitanes del partido

Manacor «C»: Gabriel Nadal, Pedro Bassa, Joan Cabrer, Oscar Velazquez, Josep Garcia, Sebastian Vadell, Miquel Rossello, Guillem Galmes, Jose M Perez, Miguel A Navarro y Manuel Cano.

Santa Catalina Atº: Marc Sastre, Joan Pons, Ruben Hernandez, Joaquin Balaguer, Carlos Bergaoños, Ivan Candela, Aaron Ojeda, Francisco J Chacartegui, Miguel Angel, Ramiro Bibiloni y Alvaro Martin.

Sustituciones: William A Mosquera por Ivan Candela (min.51), Mohamed Kone por Ruben Hernandez (min.62) y Adrian Salgado por Alvaro Martin (min.84)

Goles: 1-0 Miquel Rossello (min 10), 1-1 Alvaro Martin (min 18), 1-2 Ivan Candela (min 41), 2-2 Josep Garcia (min 57), 2-3 Joaquin Balaguer (min 57), 3-3 Miquel Rossello (min 64) y 3-4 Ivan Candela (min 90)

Árbitro: Gustavo Tirado Montilla.

Tarjetas: Guillem Galmes (amarilla, min 76) y Oscar Velazquez (amarilla, min 79) para el Manacor «C». Ruben Hernandez (amarilla, min 21), Carlos Bergaoños (amarilla, min 73) y Ivan Candela (amarilla, min 75) para el Santa Catalina Atº.

El juvenil C del CD  Manacor entrenat per en Miguel Mondejar ha realizat avui matí el seu pitjor partit del que duim de lliga a més de perdre el seu primer partit a casa.

Els jugadors locals han començat el partit dormits i sense entrar dins el partit han marcat al minut 10 de la primera part, però tot i això han seguit igual a més d’ anar perdent balons al mig del camp i donant peu als contratacs a l´’equip rival i aquest ho ha aprofitat i el santa catalina a anat al descans al davant del marcador.

A la segona part l’equip d’en Mondejar pareixia que intentava entrar dins el partit però un santa catalina fort fisicament i encertat de cara al gol ha anat dominant el marcador tenint la sort de marcar el 3-4 al minut 43 de la segona part.