Crónica Preferente: Alaro 0 – 1 Soller

El alaró pierde con el Soller
El Alaró pierde con el Soller

Alineaciones:

Alaro: Adrian Juan De La Loma, Daniel Torres, Alberto Fernandez, Javier Cañellas, Gabrielj Roca, Juan C Calderon, Juan Guasp, Federico A Sbert, Baltasar Ramis, Adria Cerda y Bartomeu Muntaner.

Sustituciones: Jose L Garcia por Baltasar Ramis (min.53), Gaspar Amengual por Federico A Sbert (min.56), Antonio Amengual por Alberto Fernandez (min.56) y Bartomeu Rossello por Bartomeu Muntaner (min.77)

Soller: Mario Castiñeiras, Marcos Mayol, Miguel A Campins, Antonio Sampol, Daniel Valcaneras, Lluis Quiros, Guillermo Bernat, Marc Torres, Alejandro Sanchez, Sebastian Bauza y Miguel Oliver.

Sustituciones: Victor J Terron por Antonio Sampol (min.69), Ruben Martinez por Miguel Oliver (min.83), Juan Miguel por Alejandro Sanchez (min.84) y Javier Moragues por Sebastian Bauza (min.90)

Goles: 0-1 Daniel Valcaneras (min 20)

Árbitro: Luis De Oleza De España. asistido por Manuel Muñoz García y Juan Forteza Guerra.

Tarjetas: Federico A Sbert (amarilla, min 37), Juan C Calderon (amarilla, min 42), Bartomeu Muntaner (amarilla, min 53), Gabrielj Roca (amarilla, min 68), Javier Cañellas (amarilla, min 78) y Gaspar Amengual (amarilla, min 87) para el Alaro. Marcos Mayol (amarilla, min 25), Marc Torres (amarilla, min 39), Mario Castiñeiras (amarilla, min 75), Marc Torres (amarilla, min 80), Sebastian Bauza (amarilla, min 89) y Ruben Martinez (amarilla, min 90) para el Soller.

Comentario:

Victòria inmerescuda la que va conseguir el Soller en la vesprada de dissabte a Alaró, ja que encara que a sa primera part sí que es va mereixa endur-sen els tres punts cap a la Vall, a nels segons 45 minuts no va trepitjar cap vegada l´àrea alaronera.

Sa primera part l´Alaró va regalar es partit ja que va esser soporífera en quant a nes joc de s´equip local que va demostrar falta de contundència en defensa, falta de colocació i de posesió de pilota enmig des camp i nulitat total en la parcela de sa devantera. Per part del Soller, a nes minut 19, i en sa primera vegada que arribaven a porta, varen conseguir adelantar-se a nes marcador; a partir d´aquí va pasar a dominar un poquet més enmig des camp i va disfrutar d´una altre ocasió de Marcos que va enviar sa pilota amb es cap a nes pal dret de sa portería de n´Adrian.

A sa segona part es panorama va canviar 180 graus, i com ja he dit el conjunt solleric no va trepitjar gens ni mica s´àrea de l´Alaró defensant així com podían es resultat. En canvi l´Alaró després des descans i ajudat pes retocs fets pes cos tècnic alaroner va posar sa directa i va tenir varies ocasions per poder igualar es marcador final, encara que li va seguir faltant claretat a s´hora de definir ses arribades a s´àrea sollerica.

RD para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.