Crónica Juveniles 1ª Reg. (Gr. A): Santanyi 8 – 1 Col. San Pedro

Santanyi: Adrian Gonzalez, Francesc Ferrer, Jaume Martinez, Francisco Gornals, Francesc Cañellas, Blas Romero, Santiago Giraldo, Essaddik Kouhati, Ferran Ramon, Yahir Wagner y Javier Julia.

Sustituciones: Luis A Muñoz por Javier Julia (min.45), Ivan Garcia por Blas Romero (min.60), Eloy Garcia por Francesc Ferrer (min.64), Echedey D Salvadores por Santiago Giraldo (min.70) y Alberto Ramirez por Adrian Gonzalez (min.75)

Col. San Pedro: Pere J Froilan, Oscar Alonso, Jose Ferrer, Rafael A Vila, Ismael Santamaria, Sergio Exposito, Jose J Fernandez, Adrian Nadal, Christian Galan, Joel J Leva y Alberto Galmes.

Sustituciones: Juan R Carrizales por Adrian Nadal (min.33), Ruben Lozano por Oscar Alonso (min.53), Emiliano Alexis por Joel J Leva (min.58), Alejandro Tuya por Sergio Exposito (min.61) y Juan C Pascual por Christian Galan (min.65)

Goles: 1-0 Francisco Gornals (min 7), 2-0 Blas Romero (min 37), 3-0 Yahir Wagner (min 44), 3-1 Ismael Santamaria (min 47), 4-1 Ferran Ramon (min 52), 5-1 Blas Romero (min 59), 6-1 Francisco Gornals (min 81), 7-1 Ferran Ramon (min 84) y 8-1 Eloy Garcia (min 87)

Árbitro: José Manuel Santandréu García.. Mala actuación. Va perdre el nord durant la segona part, se va empassar un penalty claríssim a Ivan, i va demostrar que la categoria li ve gran. Va perjudicar clarament al Santanyí, com si els locals haguessin de demanar perdó per haver marcat vuit gols, i els visitants només un.

Tarjetas: Santiago Giraldo (amarilla, min 37), Blas Romero (amarilla, min 44) y Yahir Wagner (roja, min 44) para el Santanyi. Pere J Froilan (amarilla, min 44), Jose J Fernandez (amarilla, min 46), Jose Ferrer (amarilla, min 63) y Jose Ferrer (amarilla, min 78) para el Col. San Pedro.