Crónica Pre-benjamín F8(Gr. D):Sp. Son Ferrer 0-8 Sollerense

Jugadores del sollerense

Alineacions:

Sp. Son Ferrer:Alejandro, Ibrahim, Rafael, Ruben, Aiden, Juan, Hector, Oscar i Mari. També va jugar Antonio.

Sollerense: Izan, Carlos, Valentin, Amengual, Tristan, Aleix, Marc i Urik. També varen jugar Biel, Albert, Andreu i Mascaró.

Àrbitre: Fernando Colom Fratte. Perfecte actuació, com de costum.

Gols: Tristan (4 gols), Aleix (2), Marc (1) i Albert (1).

Comentari:

Primer partit de la lliga Prebenjamin 2010-2011 i primera victòria sollerica.

Abans del partit, a petició de l’equip solleric, es va guardar un minut de silenci en memoria, de’n Miquel Angel, es ninent de Sa Pobla de 10 anys i jugador del Poblense, que la setmana passada ens va deixar tràgicament.

Els nins ahir van sortir una mica ansiosos i nerviosos per el seu debut a la lliga, aixó va fer que no es ves durant el partit el joc en equip i de pasar-se sa pilota constantment que els darrers amistosos van mostrar que ja sabien fer.

Aixi i tot, van estar ben col.locats al camp, van pressionar bé a l’equip adversari i a messura que van anar pasant els minuts l’equip va anar millorant en el seu joc i va deixar de tenir tantes imprecissions.

L’empenta i les ganes solleriques, van superar els nervis del debut i van fer que l’equip del Sollerense fos un «vendaval» al camp de Son Ferrer, no donant cap opció a l’equip local, que no va fer cap acció de gol en tot el partit, aturats per una bona defensa comandada per Valentin. L’unic perill calvianer en tot el partit van ser tres corners a favor que la defensa verd i blanca va desberatar sense problemes.

De mitg cap envant, l’equip va ser una «apisonadora» liderats per Tristan que distribuia joc a una banda i a l’altre, fent que les ocasions de gol dels sollerics fossin constants i els gols anassin caiguent un darrera l’altre.

Al darrer quart del partit, va ser el millor en el joc. Es van veura accions en equip molt guapes, amb el marcador ja decidit i els nervis oblidats es nins es van començar a passar encara més la pilota arribant aixi assistencies de gol, com la que va fer en Marc a n’Aleix i que després aquest li va tornar.

Destacar també el primer gol al seu compte particular del més menut de l’equip, encara en cinc anys, n’Albert que va batre al porter Alejandro en una contra molt ben duita per tot l’equip. El menut va dedicar el primer gol de la seva vida al seu company d’equip, en Yuzun, que ahir no va poder jugar.

Bon partit i bona victòria, vendrán partits més dificils i derrotes, però l’ambient sempre ha de ser com fins ara, o sigui anar a jugar a de ser una festa per nins i pares… I a seguir fent equip. Detall molt maco el que ahir es desplasasin desde Sóller fins Son Ferrer, els dos nins no convocats amb els seus pares per ajudar desde la banda al seu equip.

www.udsollerense.com


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.