Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. D): Petra 0 – 1 Arta

Árbitro del partido

Alineaciones:

Petra: Sebastia Enseñat, Matias Ezequiel, Jaume Genovart, Guillem Bauza, Jean P Loayza, Joan Quetglas, Abderrazak Hajji, Carlos Falcon, Miquel A Nicolau, Alex Ramirez y Jaume Morro.

Arta: Joakin A Riutort, Julian M Mielcarek, Juan M Crespo, Antoni Moll, Juan A Vendrell, Jose C Quiroga, Joan Massanet, Sergio Lopez, Josep Maria, Josep Tous y Ivan Heredia.

Sustituciones: Pedro Pascual por Ivan Heredia (min.9), Jaume Franco por Sergio Lopez (min.47), German Colomer por Julian M Mielcarek (min.54), Ivan Molero por Josep Maria (min.56) y Aaron Vega por Josep Tous (min.57)

Goles: 0-1 Josep Maria (min 33)

Árbitro: Vicente Daza Blanco

Tarjetas: Jaume Morro (roja, min 15) para el Petra.

Comentario:

Aquest matí ha tingut lloc el partit entre el Petra i l’Artà corresponent a la categoria d’Infantils (2ª regional). Cap a la meitat de la primera part, l’àrbit, Sr. Vicente Daza Balnaco, s´ha dirigit cap a la banqueta local per avisar a l’entrenador de que un jugador seu l’estava insultant i, que si no el canviava, l’hauria d’expulsar. L’entrenador, evidentment, ha preparat el canvi però el jugador que anava a ser substituit ha tornat a insultar l’àrbit. Aquest no ha tingut altra opció que expulsar-lo i impossibiitar el canvi que s’anava a produir. és important destacar el paper de l´àrbit, que ha aguantat més que correctament la situació i ha intentat reconduir-la d’una manera favorable tant per ell com, sobretot, per l´equip local i el propi jugador que estava reincidint en el seu mal comportament. El futbol base ha de ser a parts iguals formació de bons jugadors i formació de persones respectuoses amb tot el que envolta el futbol i la competició, i aquesta feina l’han de portar a terme de’s dels pares fins als entrenadors. Fins i tot, com s ‘ha vist avui, l’àrbit. Des d’aquí un aplaudiment per la seva feina més enllà de les seves obligacions.

J. Franco para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.