Crónica Benjamin F7 Pueblos (Gr. A): Alaró 3-2 Llosetense

El Alaró gana al Llosetense por la minima

Alineaciones:

Alaró: Sergi, Adrover, Gerard, Gelabert, Víctor, Mascaró i Dani Gómez. També varen jugar Marc, Fullana, Sion, Javi Paniza i Pau.

Llosetense: Diana, Guardiola, García, López, Miguens, Caro i Garrido. També varen jugar Cortés, Ripoll i Enrique.


Gols: 1 – 0 min. 5 Adrover de xut desde s´altura de s´àrea grossa. 2 – 0 min. 19 Pau Oliver després d´un ma a ma amb es porter. 2 – 1 min. 28 García aprofita una treta d´una falta per cesió a nes porter. 2 – 2 min. 46 García. 3 – 2 min. 48 Dani Gómez després d´un contraatac.

Àrbit: Bónnin Cifre. Actuació correcta.

Comentari:

Victoría molt ben treballada per part de s´equip alaroner, que en tot moment va demostrar amb el seu joc que abans que es resultat lo mes important es aprendre a jugar sa pilota, cosa que fan molt pocs equips a n´aquestes categoríes.

Passant a nes partit propiament dit es pot resenyar que l´Alaró va iniciar s´encontre d´una manera molt directa, ja que aprofitant que sa treta des mig del camp era a nes seu favor, va construir una jugada molt perillosa que per poc es va convertir amb l´1 -0. A pesar d´aixó l´equip local va seguir dominant totalment es joc, pero com he dit anteriorment un domini tocant sa pilota i no jugant a pilotades. El Llosetense durant es primers 12 minuts només es va deixundir a nes dos darrers minuts.

Es segon període també va esser dominat totalment per l´equip blanquet, i els visitants es veien desbordats per tots es costats i només arribaven qualque vegada a sa portería alaronera aprofitant contraatacs, es 2 – 0 va arribar per mediació de Pau Oliver després d´una bonica jugada i enfrentant-se amb un ma a ma amb es porter Diana.

A partir des tercer quart de partit el Llosetense es va espebilar molt i en canvi l´Alaró va sortir adormit aquest tercer quart, prova d´aixó va esser que a nes minut 28 de partit el Llosetense va aprofitar una jugada on es defensa alaroner va cedir sa pilota a nes seu porter, per tant s´arbit va pitar correctament cessió, i a n´aquesta jugada en García va aprofitar per marcar es primer gol visitant. A més d´aquesta jugada, s´equip visitant també va disfrutar seguidament d´una jugada en la cual es davanter llosetí va enviar sa pilota a nes travesser des portal alaroner i rebot al va aprofitar per marcar, pero va esser anulat per clar fora de joc. A ses darreries d´aquest tercer quart va esser l´Alaró es que va disfrutar d´una clarissima ocasió per aumentar es marcador, pero sa pilota també va esser rexaçada pes travesser.

A nes darrer quart de partit va esser es període més igualat en quant a joc, ja que encara que l´Alaró dominava es centre des camp, era el Llosetense es que tenía ses ocasions més clares, aprofitant molt be ses perdues de pilotes alaroneres enmig des camp i prova d´aixó va esser que a falta de dos minuts per acabar en García va aconseguir lo que pareixia que havia d´esser es resultat final. Pero a nes darrer segon de partit i aprofitant s´únic contraatac que va disfrutar l´Alaró en Dani Gómez va aconseguir es definitiu 3 – 2; resultat del tot just per lo vist aquest dematí a nes Municipal d´Alaró.

A. Vidal para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.