Crónica Alevines F-7 (Gr. A): Atº Santa Eugenia 3 – 1 E.m.binisalem del B.

Binissalem foto archivo

Alineaciones

Atº Santa Eugenia: Bartomeu Jorquera, Gerard Medina, Alejandro Sanchez, Ramon Maria, Carlos Gonzalez, Albert Batle y Lluis Urraca.

E.m.binisalem del B.: Francesc Pol, Jose L Simon, Miquel Pascual, Sergi Moya, Jaime A Mateu, Francesc Moya y Carlos Cosano.

Goles: 1-0 Albert Batle (min 5), 1-1 Antoni Ramon (min 18), 2-1 Lluis Urraca (min 20) y 3-1 Lluis Urraca (min 26)

Árbitro: Gabriel Fiol Alzamora.. Buena actuación.

Tres punts mes que importants davant un equip que ens va guanyar durant la pretemporada. Els nins de Tomàs Vich han sortit enxufats des de el primer minut amb ganes d´agradar al nombrós públic que hi había. El primer gol ha arribat d´una treta de falta, quan Alvi molt viu ha collit l´esquena al seu marcador i a primer toc.

Els gols dels visitants va arribar amb un ajustat xut ajustat al pal del jugador Toni Ramón. Pocs minuts després una falta botada per Pere va propiciar un rebot, que Lluís molt oportunista i recordant a Raul Gonzalez aprofità per fer el 2-1.

Pocs minuts després el mateix Lluis i en jugada personal va establir el definitiu 3-1 després de deixar enrera el seu marcador.

Durant la segona part l´equip taujà hagués pogut ampliar mes el marcador pero entre la mala sort i les bones intervencions del porter binisalemer no va ser posible.