Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): Son Caliu 0 – 10 Poblenç Atº D. P.

El colegiado con los capitanes del partido

Alineaciones

Son Caliu: Enric T Leeming, Alejandro Gallego, Aaron T Murdoch, Mark Bernal, Alvaro Hernandez, Alejandro Del, Borja Laraudogoitia, Javier Guasp, Alejandro Ramon, Raul Huete y Nikita Raible.

Sustituciones: Raul D Orell por Raul Huete (min.35), Alvaro J Pilco por Nikita Raible (min.35) y Miguel Costa por Javier Guasp (min.37)

Poblenç Atº D. P.: Gabriel Femenias, Sebastian Socias, Rafael Balle, Rafel Reynes, Francesc Bennasar, Francesc Serra, Pere A Dupuy, Mateo A Morey, Francisco Javier, Francsico X Lopez y Pere M Soler.

Sustituciones: Pedro Corro por Rafael Balle (min.35), Raul Garcia por Sebastian Socias (min.35), Antoni Ferrer por Mateo A Morey (min.40), Joan Serra por Pere M Soler (min.43) y Miquel Serra por Gabriel Femenias (min.47)

Goles: 0-1 Pere M Soler (min 11), 0-2 Pere M Soler (min 26), 0-3 Francisco Javier (min 29), 0-4 Pere M Soler (min 41), 0-5 Raul Garcia (min 50), 0-6 Pedro Corro (min 58), 0-7 Francesc Bennasar (min 63), 0-8 Antoni Ferrer (min 65), 0-9 Antoni Ferrer (min 67) y 0-10 Rafel Reynes (min 69)

Árbitro: Eloy Granadero Fernández.. Buena actuación.

Tarjetas: Mark Bernal (amarilla, min 15) para el Son Caliu. Pere A Dupuy (amarilla, min 30) para el Poblenç Atº D. P..

Comentario:

Segon partit de lliga jugat a Santa Ponça,un altre dia, la pluja ha volgut ser protagonista, sobretot a la segona part.

S?ha guardat un minut de silenci per la mort de Miquel àngel Darder , porter aleví del Poblense, des d?aquí donam el més sentit condol als seus pares Miquel i Francesca i a tota la família i amics, era un gran porter i un gran aficionat al futbol i a la pesca, sempre el recordarem pescant al canal del Port d’Alcùdia i no deixant passar cap oportunitat per anar a pescar en barca i per disfrutar d´un bon partit. Descansi en pau.

Al minut de començar el partit el Poblenç s’avança en el marcador. La superioritat es manifesta i es fa pregar de fer el segon gol, però quan aquest arriba la murada del Son Caliu s’ensorra . El resultat final és fidel testimoni del joc demostrat pels dos equips.

La insistent pluja no ha fet més que descompensar encara més la superioritat física i tècnica dels poblers , és important recalcar que els cinc canvis realitzats a les files pobleres han mantingut el nivell de joc. En cap moment han baixat la tensió, això és molt bona senyal per un equip que sembla apuntar alt aquesta lliga, es comença a veure el tarannà lluitador del seu entrenador..

L´entrenador i ajudant del Son Caliu sempre han motivat i donat instruccions als seu pupils , però el seu banquet sembla curt i aquesta lliga es podrà fer-se molt llarga. Especialment esportiu ha sigut el comportament de la afició local, animant als seus fill en un partit que semblava no acabar mai ;aguantar aquest diluvi era realment difícil

L´ actuació de l’àrbitre ha sigut bona.

Durant el partit s’ha fet l’apadrinament de la nova mascota del infantil del Poblenç , na Perla, ha tingut l’honor na Francina, germana del capità pobler.

Anaclet Dupuy para Fútbol Balear

Fotos de Anaclet Dupuy para Fútbol Balear


Fotos de Anaclet Dupuy.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.