Crónica Benjamines F-7 Pueblos (Gr. A): Llosetense 2 – 1 Maria de La Salut

El Llosetense vence en casa

Alineaciones

Llosetense: Pedro Diana, Joan A Guardiola I Gracia, Sergio Garcia, Oliver Andreas, Eric Miguens, Anthony Enrique y Miguel Angel.

Maria de La Salut: Antoni Font, Antoni Bergas, Juan Soler, Bernat Darder, Jaume Ferriol, Marta Carbonell y Miquel B Font.

Goles: 1-0 Joan A Guardiola I Gracia (min 15), 2-0 Joan A Guardiola I Gracia (min 20) y 2-1 Bernat Darder (min 22)

Árbitro: Longino Gomez Alcantara.. Buena actuación.

Entretengut i emocionant partit en un dematí on no hi faltava el bon ambient i el sol.

Primera part molt disputada on s’han aconseguit tots els gols, adelantant el marcador els Llosetins en un 2 -0 però abans del descans els de Maria han pogut reduir distancies amb un gol.

La segona part ha estat molt disputada però els visitants no han arribat a l’empat a pesar de intentar-ho en tot moment.

Molta deportivitat dels dos equips tant de part dels jugadors com del public assistent.

Menció especial a l’arbitre LONGINO on ha demostrat la seva veterania en un escelent arbitratge.