Crónica Alevines 1ª Reg. (Gr. B): Manacor 7 – 0 Espanya

Manacor: Albert Parera, Bartomeu Pocovi, Ivan Coronado, Lucas A Blanco, Jaume Marti, Carles Fernandez, Dany Charbonnet, Josep Jimenez, Sergi Muntaner, Joan Llodra y Aaron A Gomez.

Sustituciones: Guillem Febrer por Aaron A Gomez (min.31), Francesc Pont por Albert Parera (min.31), Pere M Idevik por Dany Charbonnet (min.31), Richard Sanchez por Sergi Muntaner (min.35) y Ivan Adrover por Jaume Marti (min.37)

Espanya: Jose Alfonso, Nicolas Sanchez, Adrian Martinez, Jaume Fullana, Marc Vanrell, Guillem M Llompart, Carlos Peso, Miguel Albert, Ndiaye Cheikh, Iizan Lopez y Sofian Sbaghi.

Sustituciones: Antonio Gonzalez por Jaume Fullana (min.14), Marcos Lopez De La Tajada por Miguel Albert (min.28), Alvaro Llompart por Antonio Gonzalez (min.31) y Miguel Massot por Nicolas Sanchez (min.31)

Goles: 1-0 Lucas A Blanco (min 7), 2-0 Lucas A Blanco (min 12), 3-0 Ivan Adrover (min 16), 4-0 Lucas A Blanco (min 25), 5-0 Dany Charbonnet (min 33), 6-0 Joan Llodra (min 37) y 7-0 Pere M Idevik (min 37)

Árbitro: Antonio Carrió Terrasa.. Buena actuación.

Partit resolt amb rotundidat

El Manacor ha guanyat el partit des del principi, dominant en tot moment el partit. Així i tot, l?Espanya ha jugat el seu partit, defensant darrera i intentant sortir amb la pilota jugada cap els seus davanters.

A la primera part els locals han aconseguit fer 3 gols, que ja els hi donaven la tranquilitat per a intentar jugar bé, fet que no han aconseguit del tot, ja que han jugat molt precipitat i sense elaborar massa les jugades.

A la segona part, el domini ha continuat essent del Manacor i fruit d?això han marcat 4 gols més, que haguessen pogut esser més si no arriba a esser per la bona tasca del porter visitant a la seva porteria.