Partits CE Santanyí 16 i 17 d’octubre

Rafel Bonet, golejador de l'equip aleví.

Sis partits són els que enfrontaran a les diferents categories del club aquest cap de setmana:

El dissabte 16 a partir de les 10:15 h. Derbi en la categoria de Benjamí futbol 7 amb la visita de l’equip de Ses Salines al municipal de Santanyí. Els saliners es presenten com els quarts classificats amb 6 punts, mentre que el Santanyí és novè amb 3.

Tot seguit, i sense moure’ns del municipal, a partir de les 11:30 h. l’equip cadet rep el Son Cladera, quart a la classificació. Els pupils de Miquel Barceló, que compten els seus partits per victòries, són líders empatats a punts amb el Cardassar.

A les 10:30 h. l’equip aleví jugarà a domicili davant el Binissalem, que encara no ha aconseguit cap victòria aquesta temporada. Recordem que els nostres jugadors van empatar el primer partit a casa contra el Antratx (1 – 1), i van guanyar a domicili al Sant Jordi (1 – 2), els tres gols obra del golejador Rafel Bonet.

Els juvenils s’enfrontaran a Vilafranca a partir de les 16:00 h. a l’equip des Pla. Els jugadors de Manuel Marmol, són tercers a la classificació amb 10 punts, i porten un total de 18 gols a favor i 9 en contra.

I per acabar aquesta jornada de dissabte, l’equip de 3 ª divisió, rebrà el Binissalem al municipal de Santanyí a partir de les 17:00 h, en el que serà la 9 ª jornada del campionat. El Santanyí de Damià Barceló, és el 7è classificat després de la derrota dimarts passat a Santa Eulàlia davant La Peña Deportiva, mentre que el Binissalem es manté en la tercera posició darrera Manacor i Constància.

El diumenge 17, tancarà el cap de setmana futboler l’equip infantil, que s’enfrontarà a domicili al Molinar a partir de les 12:30, en el que serà la segona jornada de lliga.

Ànims i força Santanyí!!!

J. Viudès per Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.