Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. B): Santanyi 2 – 6 Son Sardina

El Santanyí pierde ante su afición
El Santanyí pierde ante su afición

Alineaciones:

Santanyi: Miquel Ortuño, Jaume Grimalt, Melbourn Ceasar, Fausto Alexander, Jaume Vidal, Bartomeu Burguera, Azeddine Haddouti, Tomas Miquel, Antoni Canyellas, Jordi Gomez y Gabriel Granados.

Sustituciones: Miquel Vidal por Tomas Miquel (min.16), Diego Said por Jordi Gomez (min.24), Daniel Garcia por Jaume Vidal (min.40) y Jose M Colomina por Antoni Canyellas (min.50)

Son Sardina: Antoni Casanovas, Jordi Buils, Sergi Iglesias, Josep M Verger, Josep A Roig, Jaume Pellicer, Juan L Piña, Francesc Genovard, Anton Emilov, Miguel Iraola y Marc Alzamora.

Sustituciones: Pau Pol por Marc Alzamora (min.41), Marc M Mascaro por Anton Emilov (min.48), Marc Diaz por Jordi Buils (min.57) y Carles Velez por Antoni Casanovas (min.57)

Goles: 0-1 Josep M Verger (min 1), 0-2 Francesc Genovard (min 6), 0-3 Francesc Genovard (min 42), 1-3 Fausto Alexander (min 45), 1-4 Francesc Genovard (min 56), 2-4 Melbourn Ceasar (min 60), 2-5 Josep A Roig (min 68) y 2-6 Jaume Pellicer (min 70)

Árbitro: Guillermo José Mayol Rodríguez.. Buena actuación.

Tarjetas: Bartomeu Burguera (amarilla, min 48) para el Santanyi. Sergi Iglesias (amarilla, min 51) para el Son Sardina.

Comentario:

Cel ennuvolat al municipal de Santanyí, i una gespa que feia por, (encara sort que el Senyor alcalde era present i va donar bon compte d’això)

Va començar fort el Son Sardina que va dominar clarament la primera part del partit. Ja al primer minut posava el 0 -1 al marcador mitjançant un xut de Pep, a qui no va poder arribar el porter Biel.Als cinc minuts, Francesc convertia el 0 – 2. El Santanyí per la seva banda ho intentava amb un fort xut de Mel en el 11 ‘que va sortir desviat a l’esquerra de la porteria de Toni. Al 13 ‘un potent xut de Jaume va fer que el porter santanyiner realitzés una bona parada.El Santanyí ho va intentar en el 29 ‘, mitjançant un fort xut de Miquel que el porter visitant va atrapar I en el 30’, internada de Sergi pel Son Sardina, que centra i Francesc molt atent a la rematada, fa que Biel rebuig la pilota per sobre del seva porteria. Ja a la segona part, el Son Sardina posava el 0-3 només començar, quan Francesc bat el porter d’un tret ben col.locat.El primer gol del Santanyí, vindria just després, quan Fausto llança unabella vaselina a la qual el porter visitant no aconsegueix arribar. L’1-4 arribaria d’una bona jugada del Son Sardina, que finalitza Jaume. El Santanyí aconseguia el 2 – 4, al servei d’un corner, una jugada assaja que remata magistralment Mel. El 2-5 arribaria d’un error del porter local que aprofita molt bé Pep Toni. I el 2-6 final, arribaria en un córner que treuen els visitants, i després d’un embull de la defensa, Jaume aprofita i bat a Biel.

Joan Bonet para Fútbol Balear

Fotos de Joan Bonet para Fútbol Balear

Fotos de Joan Bonet.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.