UD. ALARO: Emiliano – 3 -, Roca – 3 -, Alberto – 3 -, Campins – 3 -, Joan Guasp – 3 -, Calderón – 3 -, Diego – 3 -, Pol – 3 -, Pere Enric – 3 -, Gaspar – 3 – i Muntaner – 3 -.

Canvis: Sergio – 3 – per Diego, Balta – 3 – per Pere Enric, Rosselló – 3 – per Pol i Dani Torres – 3 – per Gaspar.

ESCOLAR: Gerardo – 0 -, Javi – 0 -, Piris – 0 -, Rocha – 0 -, Galletero – 0 -, Angel – 0 -, Juanma – 0 -. Jaime Moll – 0 -, Benji – 0 -, Isma – 0 – i Trini – 0 -.

Canvis: Nico – 0 – per Javi, Alvaro – 0 – per Jaime Moll, Edu – 0 – per Benji i Medina – 0- per Trini.

ARBIT: Morey Cámara – 3 -. Actuació correcta de la poca feina que va tenir. Va amonestar a nes locals Muntaner, Gaspar i Rosselló.

GOLS. 1 – 0 min. 1 Pere Enric crusant sa pilota davant sa sortida de Gerardo. 2 – 0 min. 30 Diego després d´una gran jugada de Calderón. 3 – 0 min. 46 Pere Enric marca en un ma a ma amb es porter. 4 – 0 min. 50 Pol de xut col.locat desde sa frontal de s´àrea. 5 – 0 min. 85 Calderón a la treta de falta ficà sa pilota per s´escaire.

Comentari:

L´Alaró va atropellar a l´Escolar a nes partit disputat dissabte a nes municipal alaroner, ja que va guanyar sense cap tipus de pietat per 5 – 0, a un equip que no va demostrar en cap moment estar dins es partit, ja que des principi ( minut 1 ) des match fins a nes final des mateix va estar baix es domini dels jugadors de Tomeu Fullana i Baptista Amengual.

L´equip blanquet va començar es partit d´una manera inmillorable, ja que a nes primer atac ja va agafar a l´Escolar amb sa guardia baixa i en Pere Enric va batre a nen Gerardo burlant sa sortida d´aquest; a partir d´aquí s´equip local va demostrar jugar molt tranquil, tot el contrari que l´Escolar que demostrava estar molt nervios i no sabia en cap moment amoldar-se a lo que era es partit. Es domini des joc es va plasmar a nes 30 minuts quan Calderón va fer una gran jugada per banda dreta, que l´entrenador i jugadors visitants varen reclamar molt demanant falta, i arribant a la retxa de fons va fer una gran centrada a dins s´àrea que va esser aprofitada per Diego colocant sense cap tipus de nervis sa pilota a nes fons de sa porteria visitant. Així es va arribar a nes descans.

Sa segona part on tothom esperava sa reacció de s´equip verdet, va tornar començar exactament com sa primera, ja que a nes primer atac local en Pere Enric va repetir jugada i situant-se ma a ma amb es porter visitant va conseguir es seu segon gol particular i tercer de l´Alaró, fet que ja va tirar per terra lo poc que les quedava de força a l´Escolar que va baixar les mans i no va poder impedir que cuatre minuts després en Joan Pol baixas una pilota de manera extraordinària a sa frontal de s´àrea visitant i després de visualitzar sa posició des porter colocàs sa pilota a nes ferro dret de sa portería impedint que Gerardo pogués fer res per aturar-la. I per acabar amb sa demostració de superioritat local en Calderón exacutant de manera magistral una falta, que per cert s´entrenador visitant va reclamar molt que era fora de joc, fa conseguir aficar sa pilota per sa mateixa escaire dreta de sa portería visitant.