Crónica Cadetes 2ª Reg. (Gr. D): Alaro 1 – 0 PLA DE NA TESA ATº del P.D.N.T.

Victoria por la minima del Alaró. Foto árchivo
Victoria por la minima del Alaró³. Foto árchivo

Alineaciones:

Alaro: Salvador Comas, Alvaro Prieto, Lorenzo Sampol, Cristian Campins, Gabriel Rossello, Guillem Crespi, Josep A Verdejo, Andreu Gelabert, Pere Pau, Joan Garcia y Bartomeu Cladera.

Sustituciones: Gabriel Salvador por Guillem Crespi (min.19), Antoni Salom por Alvaro Prieto (min.27), Juan G Pons por Joan Garcia (min.32), Nicolas M Trejo por Alexander Pizarro (min.41) y Alexander Pizarro por Gabriel Rossello (min.47)

PLA DE NA TESA ATº del P.D.N.T.: Alejandro Ruiz, Rafael Oviedo, Albert Serra, Miquel Juan, Pere J Bergas, Lluis A Oliver, Alejandro M Fernandez, Oscar Mateos, Alejandro Diaz, Carlos J Olmedo y Joan Company.

Sustituciones: Leonardo A Albino por Pere J Bergas (min.45), Daniel E Martin por Lluis A Oliver (min.47) y Adrian Roman por Albert Serra (min.73)

Goles: 1-0 Pere Pau (min 58)

Árbitro: Pablo Caldenteny Amengual.. Buena actuación.

Comentario:

Victòria molt important sa aconseguida dissabte horabaixa a nes municipal d´Alaró de l´equip Cadet després de només haver aconseguit guanyar un punt dels sis disputats en les dues jornades anteriors.

Sa primera part va esser bastant igualda en quant a joc encara que el conjunt marratxiner va controlar un poc més es mig des camp, a pesar de que això no va posibilitar que es pogués veure cap ocasió clara per marcar de cap dels dos equips.

Es segons 40 minuts l´equip alaroner va sortir més enxufat i va posar a nes portal del Pla de na Tesa en certs apurs fins que a n´el minut 58 i després d´una treta de falta per part de Pere Pau, el porter visitant no va poder aturar sa pilota i aquesta es va introduir mansament dins sa portería; a partir d´aquest instant l´equip visitant va espitjar un poquet més, pero unes vegades per encert del porter Alex i d´altres per errors dels jugadors visitants el resultat no es va moure i així l´Alaró va conseguir sumar els tres punts en disputa per primera vegada aquesta temporada.

Andreu Vidal para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.