Partits CE Santanyí 9 i 10 d’octubre.

Partits CE Santanyí 9 i 10 d'octubre.

Sis són els compromisos dels diferents equips del club per aquest cap de setmana:

El benjamí de futbol 7 (Pobles Grup D), viatjarà el dissabte a Santa Margarida per enfrontar-se a partir de les 10:30 hores al Margaritense, en la segona jornada del campionat de Lliga.

Per la seva part l’equip d’alevins, que milita en el grup A de la 2a regional, jugarà a domicili al camp del Sant Jordi a partir de les 9:30 hores, en la seva segona jornada de lliga.

L’equip de cadets s’enfrontarà a Bunyola en la seva tercera jornada, al colista de la classificació del grup D de 2 ª regional, a partir de les 16:00 hores.

I acabarà la jornada de dissabte l’equip de 3 ª divisió que s’enfrontarà al municipal de Santanyí a la Penya Arraval a partir de les 17:00 hores, en la setena jornada de Lliga.

Per la seva banda, els infantils de 2 ª regional grup B, iniciaran la temporada a casa contra el Son Sardina a partir de les 11:00 hores del diumenge.

I per tancar el cap de setmana futboler, els juvenils de 1a regional grup A, jugaran també a casa contra el Santa Catalina en el que serà la cinquena jornada de la categoria, a partir de les 17:00 hores del mateix diumenge.

Ànims i força Santanyí!!!

J. Viudès per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.