El RCD Mallorca i Air Europa renoven el seu compromís

El Mallorca seguirá viajando con Air Europa

El RCD Mallorca i la companyia aèria Air Europa segueixen junts després d’un any de fructífera col·laboració. Ambdues entitats han renovat l’acord per una nova temporada en un acte de signatura protocol·lària que ha tingut lloc aquest matí a l’estadi del club. Per part d’Air Europa, han signat el seu president, Juan José Hidalgo i el sot-director general de la companyia, José María Clots. Pel Mallorca ho ha fet el president del Club, Jaume Cladera. Sens dubte una gran notícia tant pel nostre Club com per la nostra afició.

Aquest acord facilita els desplaçaments dels nostres equips i als nostres aficionats durant la temporada 2010/2011. El RCD Mallorca llueix la marca Air Europa aquesta temporada a la part de darrere de la camiseta en lloc de la frontal, però al mateix temps Air Europa té més visibilitat a l’Iberostar Estadi. Es beneficien del conveni el nostre primer equip, el Mallorca B i el juvenil Divisió d’honor. El RCD Mallorca segueix potenciant d’aquesta forma la sinergia iniciada ara fa un any amb Air Europa, la cadena hotelera Sol Melià i la Federació de Penyes Mallorquinistes que va ser tan profitosa durant la temporada passada, especialment per facilitar que els nostres aficionats puguin gaudir d’acompanyar a l’equip per tota Espanya.

D’aquesta forma, l’agència de referència per a l’afició continua sent Halcón Viajes (Grup Globalia), agència que posa a l’abast dels aficionats importants descomptes per als desplaçaments del primer equip. Mai com ara s’havia pogut gaudir de l’emoció de viure els partits del RCD Mallorca fora de la nostra illa en un any d’especial il·lusió per a tots, d’un RCD Mallorca renovat i que vol tornar a il·lusionar a tota Mallorca amb aquest projecte.

El RCD Mallorca va iniciar ara fa un any una vinculació molt important amb les empreses de la nostra Illa, com ara IB3, Air Europa, Sol Melià, Quely, etc i continua apostant per sumar esforços amb les empreses de Mallorca, com demostra l’acord amb Iberostar que dóna nom al nostre Estadi; tot i això amb l’absoluta convicció que junts fem camí en la potenciació de Mallorca com a marca global. Tot suma, els sentiments col·lectius que representa el nostre Club, i el recolzament de les empreses de Mallorca, tot reforça Mallorca com a Illa competitiva al mercat global. També envolta al nostre Club d’un teixit empresarial sòlid que enforteix al RCD Mallorca.

Finalment, el RCD Mallorca vol agrair a Air Europa el seu compromís amb el nostre Club i la seva afició, la qual cosa sens dubte ajuda a consolidar encara més entre els ciutadans de Balears a aquesta gran companyia aèria.

RCDM

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.