Crónica Preferente: S´Arracó 1-1 Escolar

El Escolar empata a domicilio

Alineaciones:

S’Arracó: Uru Sampol, Salom  (José Juan), Peque  Pruden , Xisco , Tomeu , Aitor (Puertas), Mauri  (Johnny), Calet, Javi Ramos (Pedro) y Paco.

Escolar: Gerardo, Javi, Piris, Rocha (Alex), Galletero, Ángel,  Trini (Juanma), Jaime Moll, Isma, Jaime Fava y Miguel Ferrer.

Goles: 0-1, Miguel Ferrer, min. 35; 1-1, Aitor, min. 70.

Árbitro: Pino Salas (1). Amonestó con tarjeta amarilla a Rocha, Jaime Moll, Isma y Juanma. Expulsó a Galletero y Pruden por doble amonestación.

Comentario:

Partit jugat molt de tu a tu , s’enfrontaven dos equips amb ganes de guanyar i amb ganes de molt de joc. L’escolar va encetar el marcador, després d’una jugada ben trenada pels gaballins i que en Miquel Ferrer va saber encaixar.

Un dels minuts que va marcar el partit fou l’expulsió del defensa Galletero que per una doble groga va haver d’abandonar el terreny de joc, tot seguit l’equip local va saber aprofitar la situació de l’Escolar i no va perdre ni un minut en marcar l’empat, n’Aitor fou l’encarregat. Així doncs el partit va continuar amb el domini de la pilota per part dels jugadors del s’Arracó els gabellins varen haver d’anar ben vius per evitar un altre gol.

Però l’expulsió també d’un jugador de l’equip local va determinar que el partit s’igulàs per les dues parts, i a partir d’aquest moment el bon joc va tornar amb moltes oportunitars per els dos equips però que cap d’elles va fer moure el marcador.

XM para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.